Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de novembre 19, 2013

Cada dia

De manera breu aquest sol inexistent ens porta una mica més cap a un tram de MTB.

Aquesta matinada. 

De fet aquesta matinada ja teníem les condicions per a sortir pedalar, 14ºC no és una temperatura per quedar-se a casa, en cap cas, en cap cas.

A períodes de fredor, l'escalfor és encara més ben rebuda, certament, certament. Ara cal afrontar aquest tram de fredor extrema, i durant aquesta tardor, i el proper hivern tindrem dies també de temperatures agradables, i la suma de totes ens portarà a un nou tram, el de l'arribada de les estacions més càlides.

Però ara som a on som, a les estacions més fredes, i per tant una jornada com la d'avui sense fred té un doble atractiu, sense cap mena de dubte. Ara miro des del Mirador del Drac per la finestra,  i en cap cas convida a enfilar-se a la bike, però i sempre hi ha un però, cal canviar el xip, i així serà, és a on som, a diferència de l'any passat però,  no estem de visites al CAP, ara per ara, fet que entre la tornada de Canberra, d'ara fa un mes, i avui, ja està bé a on som, esperant el nostre moment.

Cada cop costa menys mirar enrere, està bé això, està molt bé.

Cada dia cerco temes que em desperten curiositat, de bikes, bikes i més bikes, i tant que sí, i entre tots ells cap de més important, si no tots molt interessants. Aquest fet sempre em fa pensar, els hauria de tornar a trabucar al Blog, i si bé és cert que aquesta porta sempre és oberta també ho és que hi ha temps per a tot, i ara és temps dels contribuïdors del Blog, certament, certament. Crec que aquest darrers mesos ha sigut una experiència molt constructiva per a mi, aquest aportar cada dia informacions que vull compartir a The Great Escape MTB és un privilegi entre pocs del dia a dia compartir temes de bikes amb vosaltres, està bé, aquest tram, el fet fins aquí, repetible ara mateix de decidir fer-ho, el d'aquests darrers dies, setmanes ja, des de l'arribada d'Austràlia a on el pes recau ara una mica més, salvant les distàncies,  com al post de l'Ibis Mojo Carbon del seu dia.

El vent crec que ens ajudarà no a allunyar-nos de res, sí a netejar aquest cel de foscor, o de deixar de pensar que amb ella no és pot fer, segur, segur, i també ens aproparà, segur a la senda del Vols de Drac de més intensitat.

A dies, propers, sento el lliscar del casc de la Nau Insígnia, les primeres proves de navegació ja s'estan fent, i són promotores aquestes de bons presagis.

Tot seguit deixi de ploure, tot seguit hauré d'esperar unes hores a sortir per no desfer encara més el corriols del Montalt, que no vull saber com hauran quedat amb les darreres pluges, però en tot cas aquest serà el tram, esperar unes hores i sortir a pedalar per darrera de casa, i tant que sí, i tant que sí.

Fa una estona des del Mirador del Drac. Una llum de cavallers entre una foscor de  Fades, OMG, OMG, OMG.

Dies de Single Speed des del Mirador del Drac de SV.

1 comentari: