Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de novembre 18, 2013

Esperant la claror

Els mediterranis som així, cerquem el sol, ahir hauria sortit, i tant que sí, avui també, no ha sigut, certament, certament, demà el pronòstic diu que podria ser que la bike agafés el paper principal amb força, i tant que sí, i tant que sí.

Els Dracs descansen al Mirador, les vistes d'aquest matí no ens han portat a fer un Vol avui, ahir tampoc, dissabte tampoc, i divendres la sortida va ser breu i molt freda.

Fred al Maresme.

Els equipaments d'estiu ja són guardats a les respectives caixes d'estiu, els de tardor-hivern ja manen l'espai dels equipaments de cada dia. Jo tampoc en sé el motiu, del perquè tot indicava una direcció i el vent em porta cap a una de molt diferent. Nosaltres fem, res més, insistim això sí, sempre perseverem, el bany que hagués patit de sortir amb aquest temps hauria sigut memorable, i de seguir el fil, definitiu. Vull dir que hauria marcat el dia a dia, ara sí ara també, l'aturada sobtada m'ha portat a encarar a on som ara, aturats. L'espera és desesperant, certament, ho tinc clar, qui espera desespera, és a on sóc, esperant,a l'espera d'un proper bany, que vol dir què cal canviar d'escenari, o no,  la tardor serà així, l'hivern també, totes dues estacions són portadores de pluges, aleshores caldrà decidir-se per sortir sota les condicions pròpies d'aquestes, ho escric i sento com el meu Drac batega amb més força.

Per mirar de definir que el bany de donar-se el cas sigui permanent,  ve una nova jaqueta, que no hauria de, però la realitat és que està venint cap a casa, per mirar d'aconseguir la bossa del darrera que la Fusion no té, i que amb el mallot de tres bosses la Fusion no tapa,  i tambéper mirar d'aconseguir que la talla S de la Fusion que em va un xic gran, sigui ara una S ajustada, perquè tot i funcionar molt bé la Fusion, és la millor jaqueta amb difetència que tingut des de l'arribada s casa del paravent de la mateixa marca ara fa uns quinze anys, però la Fusion sense bossa del darrera i no anant ajustada, tampoc tapa correctament les tres bosses del mallot, fet que implica que aquestes quedin rares amb la jaqueta Fusion, i la sensació de fred, que no real, no m'agrada. He de dir que el fet de no portar bossa darrera no és un defecte, la Fusion està pensada per anar amb motxilla, per aquest motiu no porta la pràctica bossa del darrera.

També per tancar definitivament avui, demà no ho sé, venen les botes d'hivern, les primeres, per tant no són per a mi, està clar, ho sé, ho sé.

Quedaran els guants d'hivern, aquest ara estan en el tram Gore paravent, no Gore Tex, caldrà fer el salt, sense cap mena de dubte, sense cap mena de dubte. Però aquest punt és a l'aire, no estan venint cap a casa.. La jaqueta, i les botes, sí, els guants encara no, però aquests darrers vindran, certament, certament.

De les bikes, bé a punt de decidir-me per una bateria de riscos, sempre centrats en els pneumàtics, primer en vindran dos,crec,  i mirarem de fer realitat un nou tram, a on hauré de veure que no s'eternitzin rodant massa temps en la bike, i per tant podran ser d'un xic més arriscats, però la veritat és que ho escric, i el pensament fa un gir i deixa aturada aquesta opció, caldrà seguir esperant, crec. També creia que la segona jaqueta no vindria fins a quedar destapat del darrera després de deixar els Trinxes a Santa Fe, i ja ho veieu ja he fet el pas, res a frenat el fet de no deixar cap oportunitat a perdre aquest sender obert per la Fusion i necessitat de ser consolidat per a mi, serà la propera la definitiva? Per tant els pneumàtics, aquesta aposta, no puc afirmar contundentment que no serà, deixem passar uns dies, i veurem aon sóc.

Dies de molt Single Speed.

Les botes són les més funcionals, he assegurat el tir, la jaqueta el mateix, fàcil, porta la bossa que vull del darrera, tir garantit, ara cal esperar pel què fa a aquesta necessitat, de mentre sortirà a rodar la Fusion, clar que yes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada