Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de novembre 08, 2013

Tardor del 2013

Amb la primavera dues estacions de les quatre de somni. 

Aquests darrers dos anys la baixada és més marcada, hivern i estiu ja són estadis pels més agosarats quan parlem de pedalades a hores extremes.

Tot i que podrem millorar i molt aquest apartat, segur, i en això estem. I fins i tot podrem rodar millor que abans de patir aquesta caiguda del rendiment a temperatures extremes, molt millor. 

Avui, com ahir parlàvem de les properes pedalades a fer, ara motivat per la lenta digestió de la participació a la WEMBO 2013 d'Austràlia, estem fent una dieta lleugera de bike, pel què fa referència a pedalar, no a temes de MTB, aquest estan presents com sempre, o segurament aquesta lenta digestió accentua encara més les converses de bikes, bikes, i més bikes. 

16°C al Maresme a les 7 del matí, 9°C al Vallès  Oriental.

Avui sembla que és el darrer dia dels propers dies, a on la temperatura serà més benigna, i nosaltres no estem pedalant, que bé, que bé, la digestió de l'aventura està siguent lenta, molt, mai massa, i això fa que les jornades caminin sense pauses, sense velocitat.

Poder gaudir com ho estem fent i d'això ja fa quasi un mes, no té escala a on poder mirar de posar-hi una mínima referència, a un dia com avui érem a la Xina camí d'Austràlia, aviat és dit, dies de molt de Single Speed.

L'arribada del cap de setmana té dues propostes de bike de molta intensitat, una Trinxa, una amb l'Home del Montseny, la primera no té la component del temps a favor, la segona sí, o això sembla.Dic de molta intensitat perquè a les seves propostes hi cal sumar sempre en un cas cent quilòmetres més dels proposats, i en el segon cinquanta més, que està prou bé, la dificultat està en les hores de sortir nosaltres de casa per ser al punt de destí origen de la sortida. De ser les temperatures d'aquesta setmana tot perfecte, però no serà, segons els pronòstics, així. 


WEMBO 2013.

De fet si ens proposéssim seguir i prou la proposta rebuda, segurament seria un xic més planer, cada casa proposa a la seva manera, nosaltres en el nostre cas, vivim a SV, i això implica perquè ara estem en aquest tram, que avui per avui, demà no ho sé, les sortides tenen punt partida, des de casa, comencin a on comencin les propostes, fent referència a l'àmbit local, en aquesta ocasió a Arbúcies, aleshores arribar-hi a l'hora d'inici de l'aventura ara a la tardor si el pronòstic va agafat de la mà del fred i la pluja, ens costa d'imaginar la nostra assistència, però mentre ho intentem programar tot agafa la seva millor dimensió.

Podem posar en marxa la VW, sempre ho podem fer, de mentre però la proposta des de casa és no fer-ho. Bec es podria dir de nom June, és basc, ho estic meditant. I té molt de sentit també perquè la Thurman té els meus respectes, no per la temàtica que implica, però els noranta, el segle passat tenien d'altres vents que impulsaven les veles de les naus insígnies. 

Dies de molt de MTB. 


Fem un cafè?

Clar que yes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada