Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de gener 14, 2012

Escalant volcans.


MTB, MTB, MTB.

Un grup de bikers, tots darrera d'una fita, passar-ho bé, i a on aconseguir-ho, a on portar-ho a terme és gaudir de bones sensacions, mtb, mtb, mtb.

Quan escolto la paraula volcá mentre pedalem, automàticament tot agafa el to de les millors sortides.

Un punt fort de les sortides amb aquest grup de bikers de Bici Oci tots els dijous des del febrer, els trams seleccionats per en Narcís a cada sortida et fan millor biker.

Un punt molt fort d'aquestes sortides amb el que cal ser prudent, és el ritme, perquè passats els primers vint minuts el ritme és dels de veritat, fet que implica que la resta de la setmana si surts has de mirar de rodar a franges més baixes d'intensitat, perquè per a mi el dia que surto a Bici Oci  ja tinc oportunitat de rodar a la zona anaeròbica més extrema.


Ells, el grup de Bici Oci, ara al matí de diumenge, mirant les aportacions d'ahir, veient la primera imatge d'aquesta intervenció em ve al cap el pensament de què tot el grup és molt ràpid.

D'aquesta sortida cada un d'ells puja com si baixés, baixa com si haguessin nascut a dalt d'una bike, perquè tots sense excepció tenen un bon nivell a dalt de la bike, de fet crec que a la sortida de la imatge, sempre van haver d'estar pendent d'on era jo, sí, sí, com sona, en primer terme perquè a cada encreuament amb un grup que s'estira cal estar atents a no perdre al que portes darrera, i això amb ells sempre és així.

Avui a Girona -2ºC. de temperatura, ahir a les sis de la tarda a Salt tenien 7/8ºC. menys que a casa, com sona.

Una sortida  a on varem escalar amb la bike i també a peu, i tant que sí, una sortida a on en posar punt i final a l'aventura penses, "que bé que m'ho he passat".

MTB, MTB, MTB.

Equipat de tardor.

Aigua, zero, menjar, cap.

Eines les de sempre, ja no esmentaré més que no porto l'esprai d'escuma.

Incidències, cap.

Coincidències amb d'altres bikers, cap.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada