Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de gener 18, 2012

Mavic Switchback.



En Colorado és molt Colorado, en Mateu de Can Bici Oci és molt Mateu i per això de tot plegat en surt un suma darrera suma.


Per què ho dic? perquè ara fa uns mesos, sí, sí mesos que el meu germà cerca un calçat de bike, ell diu que no li cal perquè el que porta és molt nou, "té uns quinze anys, és nou", però tot i així es va decidir a fer el pas.


 Soles i proteccions de les punteres, correctes, laterals la protecció d'aquests, un xic febles.


Segon pas, parlo amb en Mateu de BO i em proporciona dos models de Mavic, unes més PRO's i unes més caminaires.

Les dues són tot un descobriment pel meu germà, i ho és un cop va parlar amb la Betty, que li va comentar que seguin el consell d'en Colorado es va agenciar d'unes Mavic Fury i que el resultat és que són molt i molt còmodes.


Els dos models de Mavic no van acabar de convèncer al meu germà, no per la comiditat, extrema, curiosament i tal com ja va esmentar en Mateu, la més PRO era fins i tot més còmoda que la més polivalent.

BO ja ens va esmentar que Mavic estava canviant el seu model de distribució i que d'avui per demà no disposaríem d'aquesta marca.

El meu germà va coincidir amb en Colorado uns minuts al despatx, fa uns dies, pocs.  Avui com la Betty al seu dia, les Mavic ja són a casa. No sé què té en Colorado, però és un activador de somnis de temes de bikes portats tots a la realitat.


Aquest model de Mavic en Colorado el va tastar a la darrera visita a Chain Reaction Cycles, mtb, mtb, mtb, avui aquestes petites joies, ja són a casa.


Un cop rodin pels voltants de casa ja en  posaré les sensacions, bones o dolentes, i tant que sí.


 Esmentar que en primer terme el meu germà va fer un primer pas,  i fa uns dos mesos va comprar unes Shimano.



"El probema",  són molt però que molt fredes.


Primera compra, i encara no les ha estrenat que ja té decidit que no són.


Unes sabatilles que tenen molt bona pinta, certament amb uns acabats una mica curiosos, perquè cap de les proteccions ho fa de manera complerta.


Vull dir que la peça de protecció no tapa tota la zona.


Però finalment el factor que ha fet que no siguin ha estat que, no és que siguin fredes, no, és que són com un calçat de nadar i caminar, literalment transparents.


Són per pedalar, caminar però sense que el fred hi sigui present, curiós perquè per aspecte tampoc me les posaria a l'estiu, però segurament són.

Per això l'arribada de les Mavic, mtb, mtb, mtb.


Com a nota interessant, les dues, la vella, la dels quinze anys, o deu, o dotze, no és important, i la nova.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada