Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de gener 11, 2012

69er.


http://forums.mtbr.com/8131362-post152.html


Narcís de les teves, això sí si deixa de ser 26" i passa a ser 29er.

Quan a dalt del porta bikes hi tens aquestes dues bikes, pots sortir de casa, anar a fer un cafè, mirar-les ara sí, ara també, i un cop acabat el cafè, tornar cap a casa, i la sensació sempre serà bona, i tant que sí.

MTB, MTB, MTB.


Dues bikes, la 69er. de Trek, única, i la Tranny diferent, molt diferent.  El color, em recorda a en Xavi Paricio, normal.


Per a mi podria ser amb el color de la meva Ibis Mojo SL que no vaig estrenar mai.


Aquesta no va rodar, la Tranny de dalt, va ser físicament a BO, mtb, mtb, mtb.

3 comentaris:

  1. Jo diria que la Tranny està a la frontera dels 8 Kg.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  2. Novembre del 2015 i ara la Tranny de 26" seria per a mi la candidata ideal. Mentre la tenia a les mans a aquesta intervenció pesava molt encara el desastre de les nostres Mojo Carbon.

    MTB, MTB, MTB.

    Pel fet d'estar tan bé rodant amb la 26", pel fet de poder-la ficar la Tranny desmuntada a dins d'una maleta que no supera el límits de volum d'una bossa de viatge convencional. Aquest punt molt interessant si vols viatjar pel Món amb la bike.

    Ara però des del maig d'aquest any mirant d'aconseguir una bike nova per a mi, ahir vaig fer un altre pas per comprar-la, estem a quatre de novembre a veure si hi ha una mica de sort i puc aconseguir-la. De ser tindrem festa gran a The Great Escape MTB.

    ResponElimina
  3. U de febrer del 2017 i el més calent é a l'aigüera, encara sense bike nova, com sona, i mira que fins i tot la nova bike, la construcció del quadre i forquilla s'ha portat a terme, OMG.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina