Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de gener 18, 2012

Sportful Anakonda Jacket (I).


La que més em va agradar, entre moltes.


Amb un bon tacte posada. Amb aquests detalls blancs, que la fa perfectament visible quan es fa fosc, situació diaria quan rodem a les tardes d'hivern.


Ara, un detall obligat a totes les jaquetes.


Tècnica de dalt a baix.


Que el coll sigui càlid,  important, amb el coll de la jaqueta si mi entenc bé tot té un altre color.


Detalls que fa que pensis, "aquesta m'anirà bé".


El detall del color del frontal és el què va fer que vingués cap a casa.


El detall del coll.


Mànigues perfectes, tanquen bé,  d'entrada, i això ja és un molt bon punt de partida, que si el sumes al del coll, ja tens mitja feina feta.

Gràcies a Sportful, Castelli, Pearl Izumi, i Assos les sortides a casa pel què fa referència a equipaments de roba han millorat notablement.

Aquesta generació d'equipament 2011-2012 és un salt en la millora de la qualitat i prestació  pel ciclista. Per què? pel fet de que veus la roba i penses, "m'agrada", que fins ara pensaves, "no sé si m'anirà bé i és cara", i quan et poses tant el mallot com la badana, la sensació d'aquests un cop posats és molt bona, i pedalant encara més. Diria que fins i tot les badanes Gran Fondo de Sportful inclús estan per sobre de les Assos, i això, aquesta opinió no serveix per a cap més cul que el meu, vull dir que no puc exposar-ho per a d'altres bikers, si no únicament pel que m'ha suposat a mi, com és una millora de les sensacions a dalt de la bike. Les sensacions del seient i badana no són transferibles.

Mallots i culots a casa d'aquestes marques tant les games 2011 de Pearl izumi, Assos i Castelli amb molt bona puntuació, no diré quina, sí bona, i les 2012 de Sportful i Castelli millor encara que les del 2011. Que sempre hauria de ser així, però que confirmar-ho i poder exposar-ho és una punt positiu, mtb, mtb, mtb.

D'aquí a poc, podré tocar les games 2012 d'Assos, d'Endura, de Campagnolo, com també de Castelli i Sportful.

Coming Soon.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada