Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de gener 27, 2012

Gore Bike Wear: Paclite.

La millor jaqueta per a pluja i vent, no per fred. Per això ha entrat la segona.


Detalls tots, funcionals.


I són jaquetes que únicament han de ser lluny dels "sets", la resta de 10/10. Fins i tot al seu dia en Michael ens va aportar com es reparen amb els "parxes" proporcionats per la mateixa marca.



Detall darrera detall,  el Paclite ha pujat a l'escalafó més alt.


Termos segellades

Tot cuidat, i tant que sí.


Una marca de prestigi.


Amb uns detalls de 10/10.


L'aigua no serà.


I tant que no.

Oi que no?


MTB, MTB, MTB.


Sona la música, mtb, mtb, mtb.

Ja fa més de cinc anys que a casa va entrar la Paclite de la Betty, i quan les coses s'han posat negres és el recurs que cal per a poder afrontar la situació de vent i pluja. Ara després d'aquesta segona, també vermella, cercarem la tercera, i tant que sí.

Per a una Cerdanya amb dubtes de temps, o sense dubtes, per els dies d'hivern lletjos, per a nocturnes de tot l'any, sempre ha estat l'assegurança més complerta, i si vius a llocs com a Belfast és l'eina de cada sortida pel 99,9% de les aventures.

No és la més menuda mentre la portes a la bossa del darrera del mallot, però és molt més gran que totes pel què fa a prestació en el moment que la requereixes, amb molta però molta diferència.

La transpiració la diferència màxima vers la resta de productes tipus, vull dir que una jaqueta que et protegeix de la pluja, del vent i que transpira és per a mi la característica més important d'aquesta petita joia. 


De fet abans de que sortís al mercat a casa anàvem amb les Gore paravent, i avui després de més de deu anys encara les fem funcionar, sí, sí, i el seu aspecte és impecable, de fet al groga ara passarà a ser d'en Josep, i porta més de deu campanyes, senzill i planer.

El preu l'únic punt dur d'aquesta jaqueta,  entre els 150 i els 250 euros segons el lloc d'origen, però és amb diferència la millor compra que hem fet mai, agafada de la ma de les Lake MX140, i tant que sí.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada