Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de gener 09, 2012

Turner Flux Raw.


http://classifieds.mtbr.com/showproduct.php?product=72284&cat=

Amb les rodes Syncros i una Fox Terralogic Kashima 2012 de 100 mm., podem aconseguir  una construcció de somni, em ve al cap, em venen al cap els dies que les Turner estaven per casa com si ser-hi fos el més normal del món, ara passats els dies crec que les varem gaudir, i de quina manera.

Turner és a punt de fer molts canvis, molts, en el seu model productiu, si els fa o no una decisió difícil, com sempre, vull dir que els canvis sempre són difícils de fer, mtb, mtb, mtb.

Ara pensava que Turner és un constructor sensacional, perquè veig aquesta bike i penso moltes coses, "m'agrada el no-color, m'agrada i molt com seleccionen els perfils dels tubs del quadre, m'agrada cada CNC, i com funciona aquesta bike, com funciona", i mai penso darrerament, "pesa molt", això és aconseguir l'èxit, i tant que sí.

MTB, MTB, MTB.

Una bike que ben muntada ara ronda els 11 Kg. un xic per sota, just per sota d'aquesta xifra màgica.

Llàstima però del "raw-polished", que no és, però tota "raw", per a mi amb les Intense amb les "works", de 10/10.

I no oblidem el "link" que em va enviar en Colorado de la ML-7 taronja, no l'oblidem perquè la Durance en blanc amb les lletres negres i l'ombra blau cel pastel és amb diferència la bike més notable  dels darrers anys, la grisa fosc anoditzada li va agafada de la ma, i tant que sí.

Bikes que són els patrons de referència del sector, curiosament els resultats d'aquestes petites empreses no són el que haurien de ser, però aquesta ja és una segona conversa que avui per avui no és el tema d'aquest espai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada