Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de juny 16, 2011

Kings for a day: Part II, "Els protagonistes".

Una jornada amb un títol com aquest, té tot el seu sentit, sí, però el perquè el té no requereix d'exposició, és veritat, també ho és, veritat vull dir, el fet de que l'existència de The Great Escape MTB, sí que fa que exposar els motius, els detalls de perquè el dilluns mereix aquest títol sigui una necessitat que prima i molt.

Dies de MTB, de converses de MTB, sí ja ho sé, "sempre parlo del mateix a aquest espai , bikes, bikes i més bikes", he arribat a escoltar, clar per a no apassionats del MTB, és a dir per "els que van en bike", un cop dit, "vaig en bike",  únicament queda pedalar quan toca, per què seguir parlant de bikes, un cop ja hi vas?

És evident que admiro a aquests tipus de bikers, també és evident que la visió que tenen "els qui van en bike" de la meva manera de viure-la i exposar-la no és molt positiva, per ser prudent amb els termes, però això també està bé, ha d'haver-hi lloc per a tots, i tant, per a  diferents formes de gaudir del MTB, i això és el que fa tan gran aquest esport, el fet de que hi som tots, per sort també per a mi, jo també hi tinc un lloc, gràcies, gràcies, per dir-ho utilitzant en el meu cas uns termes prudents.

Escric cròniques a aquest espai, sí, i també a vegades m'enfilo a la SS. I crec que puc esmentar sense ser agosarat, que sigui quin sigui el repte sempre tinc un somriure a punt, oi que sí?


Dit això:

Colorado, MTB sobre rodes, i no em refereixo a què va amb bike, que també, i molt. Ara, present del MTB més radical, demà, futur indicador d'on anirà a parar el MTB més extrem.


Narcís, història i present del MTB d'aquest país petit, no cal dir res més, i la meitat del valor de la botiga més prestigiosa del gironès.


Jordi, MTB, i no em refereixo a bikes, que també, essència de MTB,  ras i curt, ell en ser, en ser-hi fa més gran aquest esport. I el dilluns serà tot per a nosaltres, en gaudirem, oi que sí? Perquè us en feu una idea, mentre parlàvem ahir,  jo al llit refredat, ell refredat com jo, amb la pala perfilant un sal del BikePark de La Molina,  avui mentre parlàvem, amb la retro fent sender al mateix lloc, que més puc demanar?


Michael, pel to que té quan pensa en el MTB, que també quan hi va, i tant. És el més jove de tots, garantia de que tenim futur. I el futur, si Deu vol,  l'escriuré amb majúscules, "avís a navegants", amb majúscules.


Betty, Transpirenaica, Roc d'Azur, 24Ore, 24 Hours of Moab, iniciatives totes seves, sí, sí seves. Un dia abans i un dia després un cop va pujar per primera vegada a la seva Marin Mount Vision i uns anys després a la seva ASR, ara el futur fet present un cop a dalt de la SS.


Marçal, ni MTB, ni bikes, ni pedalar, ser-hi, en ser-hi entre tots ells a mi ja m'està més que bé. "un dia conqueriré Lorna Pass", i tant. El més gran amb diferència de tots els esmentats, el que marxarà abans o així hauria de ser, també per això qui més en gaudeix a data d'avui. Qui menys temps té, si ho sap, més en gaudeix avui.

MTB, MTB, MTB.

Una jornada a on per un dia nosaltres podrem ser a terra de reis entre reis, així de senzill, així de planer.

Avui és un gran dia, dels millors, mtb, mtb, mtb.

Podrem ser-ne més i si és dóna el cas ja als sumaré a aquesta intervenció "dels protagonistes".

Properament posaré  part III, de Kings for a day: "Crònica del que serà la jornada".

2 comentaris:

  1. A l'aeroport, a recollir al Michael, mtb, mtb, mtb.

    Primer pas de la que ha de ser la Cerdanya Twenty.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  2. Ara ja definits els presents, manca definir què serà la jornada, o què podria ser, que mai és.

    I el dia de la neu? quina jornada, quina jornada la darrera, mtb, mtb, mtb.

    Set anys, set èxits, perquè no l'hem acabat mai, per això, sí, perquè no fer-ho ha estat sensacional, i el trinxat? per esmentar quelcom.

    MTB, MTB, MTB.

    Cal crònica del què ha de ser La Cerdanya, Twenty, i tant.

    ResponElimina