Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de juny 03, 2011

The Best Day: Tramunbike 2011. "La preparació" (part III de IV).

Aquest cop aquesta, la preparació és un seguir fent el que estic fent des de fa uns mesos, amb una única imposició "com sempre únicament a mi mateix", no canviar res a darrera hora, i per a mi ja som darrera hora. 

Creia que després de Les Guilleries, de La I Marató de Cap de Creus dies després anava massa carregat de cames, m'havia proposat descansar aquesta setmana, és el què estic fent, sí ja ho sé tinc Tramunbike d'aquí a unes hores, unes 36, demà rodaré molt suau a la tarda o al matí, i com aquesta setmana especialment, més estona encara d'estiraments.

He de comprar els fruits secs amb plàtan deshidratat, els dàtils, i uns caramels italians que són fruites  ensucrades, surten els dos darrers d'un mateix lloc de Sant Andreu de Llavaneres. Plàtans ja els tinc.

Aigua, els dos bidons de 750 ml. i la reposició a la cursa.

He de seleccionar l'equipament, entenc que de rigorós estiu i únicament manegots i camals és possiblement una opció possible, si fa mal temps una jaqueta per la pluja, que no servirà per no mullar-me però sí per evitar d'agafar fred si plou.

He llegit que hi haurà una modalitat de cursa a peu, així que  la meva, la d'anar a peu amb la bike a l'esquena ara sí ara també, espero que també sigui una modalitat específica, i més anant amb les meves BONT, que és com si mirés de caminar per les baixades amb patins en línia.

La bike, la preparació d'aquesta, ja tinc el plat i el pinyó d'USA, també els pneumàtics Maxxis Tubeless de 29", proporcionats per  BiciOci, que no sé molt bé com ja els té disponibles, i els dos primers de quatre ja han vingut cap a casa, però cap d'aquests components aniran amb mi a la Tramunbike, després sí, però aquesta ja serà motiu d'una crònica posterior, "evolution SS".

Ara, demà millor dit, caldrà  netejar la bike, netejar frens, amb una cura especial dels discs,  mateixes pastilles però netes, verificar el líquid NoTubes dels pneumàtics, netejar eslavó per eslavó la cadena,  el plat  i el pinyó, i en darrer terme verificar les tanques de les rodes.

També treure els llums, d'entrada no tinc previst arribar de nit, afegir un joc de pastilles de fre, a part del que ja porto de recanvi per si el dia és un dia de fang, fang i més fang, la resta com sempre, les mateixes eines sense l'esprai d'escuma.

I mirar de no fer res més que el que faig cada dia, sense cap canvi, i això sí a la tarda nit no aniré a cap celebració com la des prèvies a Les Guilleries, en cap cas. I mira que a les 9 ja era a casa, crec recordar.

És el que tinc previst per demà.

Demà posaré la crònica "Estratègia en cursa a la Tramunbike", no avui que encara vaig pel fotograma vuit-cents.

MTB, MTB, MTB.

2 comentaris:

  1. els avituallaments de la tramun son molt complerts i n'hi han quasi cada 10Km , així que no fa tanta falta carregar molt de genere alimentici a les butxaques del maillot.

    ResponElimina
  2. És una informació interessant, fa que certament pugui portar els plàtans justos, dos, els fruits secs necessaris i prou, i si faig curt ja estiraré dels punts d'assistència a la cursa.

    El que no hauré de fer és estirar les cames a cada control, ja les hauré estirat prou a cada tram de baixada, i de pujada, perquè pensar que les podré escalar és una pretensió que té poques possibilitats, però, i sempre hi ha un però, o no, a totes les que tingui oportunitat hi seré enfilat a dalt de la SS.

    No sé si demà després de l'experiència de Cap de Creus cal posar el ritme de cursa a un punt més de l'accelerador?

    També he de tenir clar que com a les prèvies a Les Guilleries, com a les prèvies a la nocturna, he de repetir pas a pas el protocol, i no saltar-me'n cap, si vull poder tenir les mateixes bones sensacions que aquests dos dies.

    Aquesta tarda darrera posta a punt, ha de ser aquesta, ajustada al mil.límetre, després ja tot quedarà per demà.

    Però avui proper a casa hauré de tenir, vull tenir les millors sensacions. Les necessitaré per recordar-les demà mentre encaro cada tram de la Tramunbike 2011.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina