Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de juny 04, 2011

The Best Day: Tramunbike 2011. "Crònica d'un impossible".

Llegeixo la llista d'inscrits del BO a la Tramunbike, i penso, "que bé tot el que he escrit a les III parts de la crònica de la Tramun".

Molts cops en Narcís em diu, "has vist el que he posat al Blog del BO?", i jo sempre contesto el mateix, "Narcís i tant que ho he vist, segueixo fil per randa el vostre espai".

I penso això pel fet de que tants inscrits de bikers del BiciOci a la Tramunbike, és un clar indicatiu del significat d'aquest esdeveniment per a aquest prestigiós establiment.

Té la seva lògica, BO i Tramunbike van agafats de la mà, pel que fa a història del mtb, i són els dos a un pas de passar per l'arc de sortida d'quest escenari on el títol és "Les millors històries del mtb català".

I aquestes, aquestes històries, moltes d'elles poden ser les que es viuran al BO, i entre elles una de les importants, la de demà a la Tramunbike, i el que sí què puc afirmar perquè depen únicament d'un mateix, és que si hi sou, si hi aneu, aquesta aventura, i això és responsabilitat meva, quedareu immortalitzats dins de la crònica que tindrem, narrada per un genet de Drac que demà volarà amb tots vosaltres a aquest vol tan carismàtic, ser-hi demà és ser a dins d'aquesta aventura, i una aventura si té crònica a The Great Escape MTB, sempre és doble aventura, perquè saps que després de gaudir d'ella, un cop acabada, un cop ja ets a casa, minuts, hores després podràs rememorar la teva aventura vista des dels ulls del meu Drac.

I si i no hi coincidim, perquè no podeu ser-hi, sempre tindrem la crònica per poder compartir el que ha estat la cursa,  encara que sigui durant els breus  minuts que estareu llegint-la. Per a mi és tot un privilegi poder transmetre encara que sigui durant una guspira de segon el que he viscut a la jornada que s'acosta.  

Segurament no tindré l'encert d'utilitzar els mateixos mots, els que caldria per ser fidel a la realitat viscuda a la pell de cada biker, però el que sí que serà és que les sensacions, de nervis, de goig, d'aventura, de patiment, de tensió, de neguit, de fam, de cada una d'elles les compartirem passades les hores a aquest petit espai, on una crònica relatarà al detall  amb tots nosaltres cada segon, cada minut, cada hora, espero que no moltes, del que serà, del que haurà estat  la millor aventura del 2011, sí, sí, he dit la millor aventura del 2011.

Perquè no és la cursa per a mi, hi vaig amb una realitat, de tots aquests genets que hi van del BO, jo sóc el que té més números per no ser a l'arc d'arribada, per això sé que tindrem la millor aventura d'aquest any, perquè compatir crònica d'una aventura impossible, és ja d'entrada abans de ser-hi el repte més gran d'aquest 2011.

Ep, estàs ja a punt per demà?, jo no, però a les properes hores hi posaré remei, oi que sí?

MTB, MTB, MTB.

5 comentaris:

  1. No he posat a punt la bike, no he preparat cap dels detalls de la mateixa, per això hauria de ser al BO, gaudint de les hores prèvies a la Tramunbike de demà.

    No sé si encara hi sóc a temps, no ho sé, però això encara ho fa més emocionant, oi que sí?

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  2. Quan passis l'arc d'arribada pensaras dintre teu ,"tampoc n'hi havia per tant" .
    Hauràs disfrutat d'uns paratges que amb els seus corriols no ho podràs oblidar mai més.
    Corriols , molts corriols i molt poca pista , això es l'esència de la tramun.
    Demà sera el gran dia..........
    mtb,mtb,mtb....i tramun....

    ResponElimina
  3. Narcís si passo per sota de l'arc d'arribada, serà per a mi aconseguir una fita memorable.

    Que la Tramunbike no sigui la meva cursa objectiu del 2011, és un tema al que ja hi he posat remei, hi sóc inscrit està tot dit , que el meu nivell no és per fer una edició 2011 de la Tramun és una realitat, que no puc avui per avui canviar, sí per la propera edició, la manca de tècnica baixant vindrà compensada per una voluntat de Reynolds 853, dels millors acers, treballat per Vicious, una menuda factoria de NY.

    Narcís en cap cas pensaré "tampoc n'hi ha per tant", si no "que bé que m'ho passo amb la SS rodant a una cursa de somni".

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  4. Bones Marçal, cada any penso que no tinc nivell per la Tramun i cada any que puc (i amb aquest ja són 3) i vaig... té alguna cosa especial... és una marxa molt complerta, a on fas amistat amb moltíssima gent a on posa a cadascú en el seu lloc, però et puc assegurar que la satisfacció de creuar l'arc és increïble... fer el mateix que havia vist anys enrera a altres genets a sobre de les seves montures i et deies dintre teu: algun dia jo també vull ser-hi... doncs bé ja hi som inscrits... per lo bó i per lo no tant bó, jejejej...

    Sort per demà i a resar perquè no plogui gaire... xDDD

    PD: seguint els consells d'en Narcís ja porto 3 litres d'aigua i 1 hora amb les cames enlaire... espero que no em pugi gaire la sang al cap...

    ResponElimina
  5. Ara falten cinc minuts per la cinc de la matinada.

    Sort que tot està carregat a la VW, perquè plou de valent a casa.

    Avui si segueix així pot ser un gran dis, dels millors.

    Mtb, mtb, mtB.

    ResponElimina