Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de juny 11, 2011

IX GIRONA -LLANÇA 12-JUNY-2011: "Emoció sobre emoció".

Pel fet de que les hores abans d'una aventura tot són preparatius i preparatius.

És normal, som apassionats d'aquest esport, si no ens emocionem nosaltres no sé qui ha de ser que visqui aquestes magnífiques  sensacions, nosaltres les vivim i a cada data on tenim cita de MTB, l'escenari previ és molt i molt emocionant.

Avui hem testat les bikes, he posat remei a la relació de transmissió de la Yeti-Betty, ara tot va com ha d'anar, oi que sí?

Hi ha dies per tot, èpoques més que dies, però també per a gaudir-les de formes i maneres diverses. Ara, aquesta cap de setmana és dia de MTB, no època, dia sí.

L'arribada de la SS a casa, marca un dia diferent, el motiu de l'arribada, esmentat al Blog, emotiu per a nosaltres, les repetides mencions del pare en pau descansi a la meva "joia", en deia "la joia" el pare a la meva Vicious, als darrers dies, fa que sempre la SS tindrà un lloc de privilegi en el meu pensament.

Avui, dues SS han rodat pel Maresme, cultura "VINT", que no m'he cansat de repetir, i que de ben segur seguiré fent-ho. 

Imposar-me/nos fer un pas més en aquest camí SS, mentre decidim quina serà "La Joia de la Corona", ha estat una bona decisió, 8,5 Kg. de bike SS està prou bé, és un assaig del què serà la bike definitiva, perquè ara frens, (-150g.), bieles, (-100g.), i en darrer lloc el que serà "el quadre", (+150g.), si és titani, 500 g. si és acer, deixarà la bike entre 8,4-8,8 Kg. que no és una xifra estratosfèrica, però sí interessant.

La Vicious millor que mai, cap als 10,8 Kg. després dels punys Ergon, i dels frens XTR, que ha augmentat uns 150 g. més la xifra ja de per sí important. Com he anat dels 9,8 Kg als 10,8 Kg.?,  bé una mica de tot, els Maxxis Ardent de 925 g. crec recordar, en lloc dels Hutchinson  Python de crec recordar 625 g. són ja 600 g. més, el retorn al seient original 100 g. més, així com la tija i potència Thomson, ha deixat les coses infladetes, per dir-ho suau. La propera arribada de la tija i manillar de titani no millorarà les coses si fem referència al pes. A favor meu els 8-9 Kg. que peso jo de menys que compensa, la pujada d'aquest Kg. de la Vicious, menys un més que pesaria si fos de carboni, encara estic entre 6 i 7 Kg. per sota, així que anem bé i anirem millor, oi que sí?

Després de la Tramunbike una ona de descans ha arribat al Mirador del Drac, res té pressa, tot té el seu ritme, constant, però pausat.

Aquest any, els 100 Km. i la Tramun, obren el calendari èpic del 2011, ara vindran les dues darreres fites internacionals, i perquè no, podria dir també un xic diferents de les dues primeres. Roc d'Azur 2011, aquest any previsió tres curses a tres dies, és que en Colorado que també vindrà, va imposar, "una edició Roc és una cursa per dia o més", així que tres curses a tres dies. A la segona fita també vindrà en Colorado, i aquestes dues fites seran la cloenda a un 2011.

Demà un dia de MTB, rondarem la barrera just per sobre dels cinquanta bikers, cinquanta, una xifra considerable, nosaltres entre ells, a primera hora del matí hem de ser a Salt, d'aquí a Girona, i a partir d'aquí una aventura que de ben segur ens portarà a gaudir de les millors sensacions.

Avui he posat a punt la Vicious, el 26/19 al 32/23, i dels pneumàtics Ardent als CrossMark Tubeless, sí ja ho sé, per demà amb totes aquestes pluges millors haver deixat els Ardent, però ja som a juny, i faig com el "tio Aureli" jo quan ve el bon temps trec la roba d'aquesta estació que arriba, amb els pneumàtics em passa el mateix, ara toca pneumàtics per a sec, així que passada la Tramunbike, ara sí, pneumàtics rodadors.

El rodament esquerra de la caixa l'esquerra "gripat", així que també substiuït.


El pas del 26/19 al 32/23, és per poder portar el plat de 32 al lloc del plat gran,  i el pinyó de 23, per mantenir la mateixa relació del 26/19, pel fet de que el 26 va collat al lloc del plat petit de 22, per no ser prou gran per anar al lloc del gran. Ara, el protector que anava collat per fora del braç de la biela ja no el porto,  al seu lloc hi porto el nou 32. El conjunt l'he demanat a USA a un fabricant artesanal ara fa uns dos o tres mesos, lents però formals amb l'entrega, això sí lents però lents de veritat.


Bé, un quart d'onze de la nit, caldrà anar a descansar, les bikes a dalt de la VW, tot a punt per demà esmorzar a les cinc del matí i donar el tir de sortida a l'inici d'una gran jornada, mtb, mtb, mtb.

1 comentari:

  1. Les cinc del matí, comença l'aventura, la nostra i la d'en Colorado, vinga que avui és dia de pur MTB.

    Jordi ens faltaràs tu, bé a la propera ja serà, i si pot ser que sigui com vaig esmentar, Cerdanya amb el Colorado i amb el Michael.

    I nosaltres d'aquí a una estona, cap a Salt.

    MTB, mtb, MTB.

    ResponElimina