Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de juny 03, 2014

Superat pels esdeveniments

Vull dir, fa uns anys que tenim aquest espai, de fet les aportacions han anat variant, The Great Escape MTB ha anat visquen diferents etapes, venia de diferents espais, i ara ja anem a pel cinquè any.

Perquè exposo aquest aspecte ve marcat per la reflexió de la construcció de la crònica de Finale, de les 24 hores SOLO d'aquest 2014, en aquesta edició Campionat d'Europa 24 hores SOLO. 


Nosaltres preparàvem únicament Finale, i a tocar de l'esdeveniment va ser proposat com a Europeu per la WEMBO, i aquest fet encara ens va motivar més. 

Sí, aquest any ser al podi tenia una component diferent, pel fet que de ser, implicava gaudir de la posició durant tot un any, fins al proper europeu, mtb, mtb, mtb.

Per mirar per quin any anàvem amb el Blog, he anat als origens, setembre del 2009, OMG.

Hi ha dies per a tot, temps per a tot, aquest darrers mesos tocava després de l'experiència de Canberra, intensificar els Vols de Drac. Aquest va ser el propòsit, i passats els mesos va consolidar en una realitat amb la participació a les 24 hores SOLO de Finale.

Del 2009 a ara el 2104, han canviat, genets i Dracs, omg, omg, omg, i de quina manera. 

Les bikes, la Superlight, i l'ASR-SL, han donat pas a la The Motivator, i a la Longboard, de dues dobles suspensions, a dues rígides, de dues Geareds a dues Single Speed, de roda 26" a roda 29".

Els bikers, si bé s'han mantingut els caps, han canviat els barrets, vull dir, som els mateixos nosaltres, sí, però com el com anem en bike ha canviat de la nit al dia. 

Tots aquets fets, el pas dels anys del Blog, els canvis que us esmento, que nosaltres som els mateixos però amb aquests anys de més experiència, fan que fins i tot la crònica a fer de Finale 2014 sigui diferent, de fet les cròniques han anat evolucionant. Des de les prèvies a Canberra que tot ha anat fent un canvi constant, de fet des de Finale 2013, des del sopar del diumenge de la SSEC 2013, clar que yes, de fet des de la WEMBO a Finale del 2012.

Ara a aquest punt d'aquesta intervenció, penso,  la crònica ha de gaudir de la seva maduració abans de caure al Blog, o no, i la posposo, no és important, sí que ho és l'experiència que hem viscut, i tant que sí, i tant que sí.

Ara des del Mirador del Drac, descansant, descansant, i descansant entre pensaments d'aquest darrer SOLO viscut a Finale, oh yeaaaaah,

Ja tinc les fotos del Sportograf, les meves, em falten les de la Reina, un cop les tingui haurem fet un pas més.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada