Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de juny 05, 2014

Preparant el pas


Per on ha de passar la crònica de les 24 hores.

Ahir nit Trinxa, a on el cava, la coca, i les galetes Birba van ser dignes acompanyants dels protagonistes, els Trinxes. Quin gaudir de Finale, omg, omg, omg

El post Finale immediat està siguent molt emocionant, certament, certament, i a excepció de la celebració d'ahir a la nit, breu però intensa, ho està siguent de forma silenciosa, dins de l'armonia del pas d'aquests primers dies. Som dins de la setmana de Finale, encara, vull dir que aquestes 24 hores ara mirant enrere són a tocar físicament, després amb el pas dels dies els fotogramas seran qui ens permetran gaudir-ne durant tot l'any.

Quants brindis podrem fer per Finale, OMG.

Ara preparant per una banda la crònica de Finale, i també la dels dos Dracs, després arrancaran un altre cop els Vols, que haurien de ser més regulars que mai, més intempestius que mai, i seguidament us proposaré totes les millores que hem de fer als propers mesos, tant d'equipaments, com de components, i de poder tenir-ho clar dels tipus de Vols, aquest darrer punt però crec que no el proposaré per mirar de no canviar res del que hem  fet des de l'anys passat a aquestes dates fins avui. 


Ara deixant reposar el que són per a mi les millors sensacions, mirant de no fer un pas més que no ens porti a mantenir el tram a on som, oh yeaaaah!

Des del Mirador del Drac, posposant prudentment el proper Vol Single Speed.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada