Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de juny 29, 2014

Sobre pocs

Vull dir funcionem sobre pocs objectius, sempre. Des de les prèvies a Canberra però que he acceptat certes variacions sobre aquesta posició. De fet Canberra ja va ser un canvi, nosaltres no sortim del primer món, i dins d'aquest únicament entre els que mirant darrera hi sumen més de mil anys de tram.


Ara estem variant aquesta posició, com d'altres. En aquest tram estem, i la sortida de dissabte, d'ahir vull dir tenia una component diferent, en el sentit del to de la sortida, no cercàvem distàncies sí rodar amb bones sensacions. 


I des dels primers metres aquestes van ser les sensacions, bones totes, retornant la no sensació de fatiga sigui quina sigui la distància, mtb, mtb, mtbUna anada a Vallromanes calorosa, a pic del mig dia.  


Un descans a les hores de més sol, i una tornada sensacional per una vegetació densa,  i per un vent refrescant que va comportar sumar hores a dalt de la bike a un mes després de Finale que sempre ens ha comportat de sortir molt poc en bike, ara no estem sotint molt és veritat, però estem sortint.


Falgueres, falgueres i més falgueres, aquestes per la zona, no sé si màgiques. 


Redefinits els equipaments, posades les bases del tram 2014-2015, les converses d'ahir singulars, pels continguts, sí, també pel to de l'aventura. 


MTB, MTB, MTB.


Sense incidències, sense coincidències, a 32°C a Teià propers a les dues del mig dia, uns escalada calurosa, OMG. Una arribada a casa per les zones fosques de Milans. 

No sé si passarem a gaudir d'un nou estadi, sí que en alguns aspectes he canviat, per exemple anar a Canberra, i en d'altres no sé si seran, però com a mínim estan a sobre de la taula, està prou bé.

Equipats 100% d’estiu, amb llums a uns hora d'arribar a casa, un bidó de 750 ml. d'aigua, una cola, una cervesa, un cafè, llaminadures, i galetes, sense eines. 

Des del Mirador del Drac pensant-ne una de bona, bé moltes, però una en concret destaca sobre les altres, clar que yes

De ser ja la gaudireu, i de no ser, el silenci hi posarà la distància prudent, i tant, i tant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada