Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de juny 24, 2014

Dos dies lluny del Drac

Per part d'ell, direcció al Baix Montseny.


Una anada dilluns durant el vespre, i aquesta matinada ja entre senders del Montseny.

Ahir va ser molt emocionant, primer exigent, rodava amb una sensació de fatiga fins la pujada del mut, després quilòmetre a quilòmetre cada cop millor. 

Ara, avui a dimarts per una sensació de fatiga, tocades les nou del vespre veig impossible que demà gaudeixi de l'aventura d'un Drac, mtb, mtb, mtb


Clàssics entre clàssics, fades dilluns, cavallers de la llum avui, falgueres màgiques per tots els corriols per on hem passat aquests dos dies, omg, omg, omg. Inevitable pensar en el Destructor Independent i la Fada entre les Fades de la foscor, impossible, i per tant en la Nau Insígnia, clar que yes


Tornar a ser entre corriols del Baix Montseny no té preu, un home del Montseny al Montseny, què més puc demanar? més jornades entre els meus espais, més, quin gaudir a dalt del nostres Dracs entre Vols del Baix Montseny, OMG.


Una anada ahir misteriosa, d'arrels profundes, de molta densitat, mès en encara, més. 


Mentre avui havíem de coronar una gran aventura, hem coronat un bon esmorzar entre els cafès que us he aportat aquest matí, i una sortida breu entre espais plens de presències del que ja no són entre nosaltres, i que ara mentre escric agafen tot el protagonisme, quina emoció més severa, més tensa, han de passar estacions, moltes, tot i així res tornarà a ser, res. 

Equipats 100% d'estiu, amb eines, sense incidències, ni coincidències, aigua menys de mig litre entre els dos dies, menjar cap, no recordo si llums ahir, a molta temperatura, 30°C direcció a la nit a la riera de Llavaneres. 


Els dos Dracs funcionant a la perfecció, però a la perfecció, esperant segur tots dos el proper tram, amb ganes els dos genets de veure si les males sensacions d'ara demà tindran una bona reacció inversa.

MTB, MTB, MTB. 

Ara a descansar per veure demà de matinada quines són les sensacions, si de Vol o de descans. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada