Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de juny 23, 2014

Quan cerques

Pots fins i tot coincidir amb una bona entrada, mtb, mtb, mtb

Avui el Drac era dens, no molt dens, però he de pensar que per unes temperatures rondant propers els 25°C a tocar de les set del matí el ritme, el meu era lent, lent.

Per sort hi ha dies per a tot, i per aquest motiu el fet de decidir que com més em costava més lent havia d'anar m'ha ajudat molt a poder gaudir d'aquest Vol.


El sol vola abans, i per tant les Fades marxen també abans, fet que fa que jo únicament noti la seva marxa, crec, pel fet, vull dir que crec perquè encara miro d'entendre el significat de les corones de granit. És a dir, crec que si les corones envolten a les Fades i cavallers, i a cada una d'elles hi ha per una banda les Fades de la foscor, i a la segona hi ha els cavallers de la llum, i ara les matinades, els Vols de matinada no comparteixen temps de nit, voldrà dir que hauré d'esperar a l'arribada de la tardor?

Equipat 100% d'estiu, sense eines, aigua, 500 ml. menjar, cap, incidències, cap, coincidències, cap, a la primera hora, Cateye-Powerled, a 22,5°C i pujant a la riera de Llavaneres.

Des del Mirador del Drac gaudint ara d'aquesta matinada de Single Speed, i esperant el vespre, per veure si hi ha una altre cop, nova aventura Single Speed.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada