Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, d’agost 02, 2012

Unit

Única, i no per exclusiva, si no perquè té sempre el lloc a The Great Escape MTB.


MTB, MTB, MTB.

M'he deixat d'esmentar el mot, el mot que la defineix, AUTÈNTICA.

Bikes SSWC d'Irlanda, les millors, una lliçó a tots el que podem pensar que més diners millors bike, que no dic que en molts casos no sigui així, però al mundial de single speed a Irlanda les bikes més aclamades van ser bikes com les de la imatge, amb diferència.

Bikes a on el seu atractiu resideix en la selecció de components, en com el conjunt, com la visió d'aquest et deixa senzillament aclaparat.

Les Unit, entre moltes van ser protagonistes, i tant que sí, i tant que sí. Les Singular, també, en cap cas les Jeff Jones, o la meva Vicious, per ser Vicious, sí pels colors, les Surly les més aclamades,  una experiència increïble, increïble, mtb, mtb, mtb.

Cal pensar que XT Avid mecànics, boixes Hope i Chris King, manillars propers a 14º, pneumàtics de 3.0 mínim,  Velocity Wheels, van ser les estrelles amb diferència, amb molta diferència.

I això, que els diners no en siguin la clau, la clau únicament per tenir una bona bike, quan parlem de single speed em deixa d'una manera concreta, que com a mot també en té un que ho defineix, FELIÇ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada