Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, d’agost 19, 2012

Avui a dos quarts de deu del matí.

En Josep ja era al Mirador, al peu de la cruïlla per escalar fins el Turó de l'Home.

No, no, no ha fet un Turó, ara no toca, ni demà, sí després de molts dies de pedalar ara sí ara també.

Que què vull dir, bé, planer i senzill no és, pel fet que fa molts anys que mirem de ser-hi, i sembla que aquest cop podem, i podrem.

Tot forma part d'una proposta, d'un canvi, a on el protagonista està pedalant des de principi d'Agost de manera continuada.

La primera setmana entre tres bikes, una HT, i dues FS, les dues, dues ASR-SL, anant únicament de Granollers al despatx, o del despatx a Granollers, això entre setmana, el cap de setmana el dissabte o bé descans o bé una sortida planera de poc més d'una hora, per diumenge ja sí, anar a per una fita reptadora.

El primer cap de setmana però no va anar bé, certament, l'arrancada de la segona setmana tampoc, el dilluns concretament, per a partir de dimarts això sí enfilar anar i tornar de Granollers al despatx  i del despatx a Granollers fins el divendres, el cap de setmana el dissabte fer la sortida de Granollers al despatx i diumenge, com ja us vaig exposar, fer el primer Santa Fe d'en Josep, recordaré sempre el què em va dir per telèfon en arribar a casa seva després de venir de fer un Santa Fe, encara tinc mentalitat de conductor d'auto, anant del punt a al punt b i no gaudint mentre hi vaig, però molt i molt bé.

La següent setmana, aquesta darrera, una setmana de bike impecable, però impecable per part d'en Josep, aquest cop ja i des del dilluns sempre amb la seva Yeti ASR-SL del 2003. Cada dia, però cada dia de dilluns a dijous, anada i tornada, i divendres a primera hora anada al despatx des de Granollers, i a la tarda sorpresa, canvi de proposta i escalada de Llinars al Santuari del Corredor, per dissabte descansar, i diumenge, o sigui avui escalada de Sant Celoni passant per La Costa, i Fontmartina fins el Mirador, per d'aquí per les antenes fins a Santa Fe, i d'aquí després d'una bona cervesa, baixada clàssica fins a Sant Celoni.

Avui a dos quarts de deu del matí en Josep ja era al Mirador.

MTB, MTB, MTB.

Tot això amb pulsòmetre, i previ pas per la prova d'esforç, a on la doctora ens va donar la pauta a seguir pel què fa a ritme a dalt de la bike.

Perquè us en feu una idea, a excepció de la pujada al Corredor a on va veure les 150 pulsacions durant uns instants, a la resta sempre per sota de les 130 pulsacions, mtb, mtb, mtb.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada