Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, d’agost 17, 2012

YETI-YETI-YETI

Que bé que va, que bé que va la Yeti, és de les primeres pararules que ha pronunciat en Josep aquest matí en arribar de Granollers al despatx.

Sempre hem dit a casa que amb les bikes que més hem pedalat, és amb les Yeti ASR-SL.

Una Yeti ASR-SL si portes anys pedalant és com una aportació d'energia. I això, aquesta aportació d'energia qui pedala la pot entendre, crec, o no, i no passa res.

En Xavier, en Josep, la Betty, jo, tots hem pedalat amb les Yeti ASR-SL, ara nosaltres dos no, però les dues ASR-SL són encara a casa. I els dos primers no paren de pedalar.

Un biker amb ganes de pedalar, i una Yeti ASR-SL com a companya de ruta d'aquest biker, va lligat a un somriure d'orella a orella sempre, com el somriure d'en Josep d'aquest matí.

Les més mítiques les grogues i negres, i si tens el mallot d'aquest color, bé quasi que pel què fa a MTB ho tens tot,  sí senyor, mtb, mtb, mtb.

Ara passades les hores des d'aquest darrer paràgraf on comento el tema de les Yetis grogues i negres, en Josep ja és a Granollers, aquest cop no en bike, l'he portat jo amb la VW, per a la tarda atacar un Corredor.

Ell ja té clar quines són les seves fites per avui, demà i demà passat, a casa encara no, lleugerament sí, detalladament no, en cap cas.

Ara miro amb quines bikes anem, i em costa adonar-me de com hem arribat a on som, vull dir de 3x9 i doble suspensió,  a 1x1 i rígides.

El què no ha canviat són les fites, sí la manera d'arribar-hi, certament, en cap cas la progressió.

Vull dir que al 2009 fèiem 24 Hores SOLO, ara al 2012 fem 24 Hores SOLO, al 2009 fèiem Roc, al 2012 si Déu vol també. I si s'esdevé,  a principis del 2013 100 Km. Camins de Les Guilleries. Ja no vaig més lluny, un cop mirem, millor en aquesta intervenció acabar-la amb el darrer cap de setmana d'Abril, el de Les Guilleries 2013.

Nou, nou, poca cosa més, perquè pel què fa a fites amb aquestes noves bikes, des del 2011 hi tenim SSWC, que no hem repetit aquest any per ser molt lluny, i podrem dir, home com el Mundial d'Austràlia 2013 i aquest darrer sí que hi aneu, o hi voleu anar, però el motiu és clar, una cursa explosiva al costat de casa, sí, una cursa explosiva lluny de casa com una SSWC  no té cap sentit, pel fet que no en tenim res d'explosius nosaltres. Tot i que a diferència del Mundial de 24 hores SOLO, que és això,  el Mundial, la SSWC és molt més que un Mundial, certament però com a festival no és el què cerquem si hem d'anar tan lluny.

I la segona fita que hi hem afegit és la SSEC, primer a França, per a nosaltres, i de cara al 2013 que l'organitzarem a Catalunya.

MTB, MTB, MTB.

Sense les Yetis no sé si seriem a on som ara, però una cosa és evident, hi van ser, segueixen a casa, i seguim pedalant, sense elles sí, sempre amb moltes ganes, per sort, anem a pedalar?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada