Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, d’agost 28, 2012

Picapedrers del XX.


Mirar de fer, mirar de fer, mirar de fer, no garanteix res, sí què si hi ha una mica de sort, pot ser que tinguis una oportunitat, no necessàriament una de gran, en cap cas, sí una oportunitat.

MTB, MTB, MTB.

En Josep cada dia va i torna, cada dia, ara ja sí, anem a per la quarta setmana, i ara per ara anem. Granollers-despatx, despatx-Granollers.

Aquest matí com ahir, amb l'arribada del sol, ell entrava per la porta del despatx, dissabte un Santa Fe, diumenge descans, i ahir aprofitant què després de tornar de dinar, no teníem llum al casc antic, i per tant no teníem ordinadors, la jornada de bike va començar abans, la seva tornada cap a Granollers va començar abans.

Avui aquest matí a primera hora, en Josep tornava a entrar com cada dia des del dia 8 per la porta del despatx, de fet des del dia 1, però bé,  des del dia 8. Per això el programa va del 8 d'agost al 8 d'octubre, mtb, mtb, mtb. Som a tocar al 8 de setembre, a tocar,  millor però que quedin dies pel 8 de setembre, som 28, tornada avui, el 29 anar i tornar, el 30 anar i tornar, el 31 el torno jo amb la VW, perquè els divendres a la tarda després de dinar ja és cap de setmana, i no rodem amb sol del mig dia, i sortida cap a les sis de la tarda des de Granollers no des del despatx, el dia 1 de setembre descans, el 2 aventura, repte, anar fins a Sant Marçal tornant a Sant Celoni per Les Illes, o no, el 3 anar i tornar, el 4 anar i tornar, el cinc anar i tornar, el 6 anar i tornar, el 7 anar i tornar, i el 8 anada de Granollers al despatx i tornada amb la VW, per què? perquè els divendres a la tarda no treballem, a aquesta data encara ens faltaran vint dies per saltar la barrera dels 70 Kg. però la saltarem, com hem saltat als darrers dinou mesos les desenes superiors, sí, sí varies desenes.

Un pilar té això, picar pedra cada dia per aconseguir cada dia unes petites engrunes de sauló que enganxes cada dia a la petita pila, i que passats els anys deixa de ser petita, per passar a ser un pilar, mtb, mtb, mtb.

Després d'aquest programa, després del 8 d'octubre, si tot segueix com avui,  tornarà a enfilar-se a la màquina de la veritat, és a dir la prova d'esforç, i veurem a on som, hi anirà rodant sempre aquest dos mesos per sota de les 130 pulsacions/minut, i molt, molt per sota dels 70 Kg. com sona, molt per sota dels 70 kg. és que ja quasi hi som, quasi.

Fer, fer i fer, té això, piques pedra, treus pedra, així de difícil, així de difícil, perquè el què està fent en Josep és senzillament un esforç titànic per arribar a on vol ser, i això sense cap mena de dubte cal que ens ho mirem detingudament, perquè un pla de dos anys, anem pel dinovè més, té això, possibilitats, res més, possibilitats, res més, possibilitats de tenir una oportunitat, no necessàriament una gran oportunitat, sí una oportunitat.

MTB, MTB, MTB.


3 comentaris:

  1. Cuando podremos coincidir todos????

    ResponElimina
  2. Encara falta molt per poder coincidir tots.

    Nosaltres amb les Single Speed sí, tots, encara falta.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  3. Ok, nosotros salimos a rodar un poco dentro de 10min.

    ResponElimina