Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, d’agost 15, 2012

Anant i tornat et pots perdre.

Oi que sí?

El fet és avui la bike resta descansant.

Mentre les dues Yetis ASR-SL han fet cada una pel seu cantó, la seva sortida de rigor, mentre elles rodaven, la Spot Brand i la Vicious descansaven, o el què ve a ser el mateix, descansaven els seus genets.

Avui m'ha arribat el nou mallot, el tercer Pearl Izumi en discòrdia, vull dir que ara en tinc tres, dos de retros i un d'actual.

Ara un cop retirats tots el mallots que per diferents motius no em feien ja la seva funció m'he quedat amb cinc mallots útils avui.

D'aquests un no podrà ser-hi en el futur, tot i ser el que m'agrada més, i no podrà ser perquè no hi puc portar l'eina multi funció, les bosses fan faldilla.

És a dir em falta un mallot, el Freedom no pot ser, quan pesi 65 Kg. sí, o no, no ho sé,  ara segur que no, em va ajustadíssim, tinc més mallots, entre ells un Campagnolo nou sensacional, però que tot i no quedar-me tan ajustat com el Freedom sí que de cintura és curt com el primer, és a dir no sé si un cop una mica més prim jo, millorarà l'allargada, un xic sí, tant?

De calçat,  passats els dies, Giro Privateer avui per a mi les millors, millors que les Sidi Dragon 2010 i centenars de vegades millors que les Bont Commuter, la comoditat de les Giro , durabilitats dels tacs de la sola, infinitament superior a les Sidi, i respecte a les Commuter, bé, aquestes darreres són a un forat negre.

Els culots, els Sportful molt bé, el Granfondo amb petits problemes de excesiu desgast a la cinta final de tancament per sobre del genoll, la resta d'aquest model com dels més lleugers de 10/10.

Guants, els Giro Rivet ara passades les setmanes com les shoes Giro, els millors guants que he tingut a data d'avui.

Gorres, m'agrada la negra de Chris King, la King blanca com la Campagnolo la visera no està ben cosida i de nou en nou no me la puc posar.

Aquestes ara amb l'arribada a casa de les King i les Cielo, correctes, no diré bé, sí, correctes.

Mitjons a posar-hi remei, certament, molts i cap com els meus primers Gore, cap.

MTB, MTB. MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada