Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, d’agost 21, 2012

Sultan vs ML-7

Vull dir que us vaig exposar que són dues gran bikes, les dues, però i si he de triar-ne una i prou?

Aleshores la que pensés que té més personalitat, sense cap mena de dubte, i aquesta és la ML-7, i no perquè funcioni millor, que no ho sé, si no pel què és, una bike entre bikes.

La Sultan és possiblement una de les millors bikes de 29er dobles del mercat, no diré que no, però és que la ML-7 és la bike entre totes les bikes de 26", i no per ser la millor, ni la més lleugera, en cap cas, sí perquè és el concepte de bike total, i sí és una Durance, entre totes, ella.

Això sí, important la selecció dels components, això determina per a mi, moltes coses, una Sultan amb una Loop té tot el què puc i el què no puc, i tant que sí, i tant que sí.

DUC32 vs Loop, dos problemes importants si cerques fiabilitat, però si cerques personalitat son les reines de l'escenari the best forks.

La SC32 té personalitat, la DUC32 és la personalitat, la Loop no té res, per això fork entre forks.

Això sí, bikers, les dues amb un 1x5, les dues,  i la boixa del darrera específica per a single speed, amb cinc pinyons, i el plat de 36 dents, i el pinyó, tu mateix, vosaltres mateixos.

MTB, MTB, MTB.

Per a mi les dues en color taronja, personalitzades així. La ML-7 amb una DUC32 negra, la Loop de la Sultan blanca, o sigui, o sigui, o sigui, que ens ho passaríem bé.

Dies de molta bike, entre bikes, per les bikes. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada