Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de febrer 09, 2012

Spot Brand Rocker SS Ti.


http://www.bicyclecafe.cz/cz/galerie.php?id=spot-brand-rocker-ss-ti


Moltes contestes amb aquestes imatges de detall del Belt Drive.


Ahir em deia en Colorado, parlant de la Longboard, "aquests senyors de Spot Brand fan bones bikes", sí, penso que sí, també que haurien de donar més informació sobre la seva proposta Belt Drive, perquè encara avui estem pendent d'aconseguir que la relació convencional 32x24 vingui cap a casa feta Belt Drive, i no hi ha manera, no hi ha manera.

Demanes l'equivalència a Nicolai, distribuïdor de Belt Drive per a Europa, i un cop et fan la proposta de quina hauria de ser, els confirmes la comanda i l'albarà previ valorat de descripció dels components que t'envien, després d'un mes esperant des del darrer correu a on deia, "aquesta tarda ja tindré la relació que necessiteu", l'albarà detalla un pinyó de 30 no un de 33, i la corretja la mateixa que requeria el 33, i jo vaig pensar, "deu ser un error la primera relació que ens van definir com a equivalent a un 32x24, i la relació correcta és amb aquest 30 i no un 33".

Un cop consultat la contesta és clara, "no tenim el 33, per això et poso un 30, si vols un 33 o agafes el sistema antic o t'esperes". No diu res sobre que amb un pinyó de 30 i la mateixa corretja que la que m'indicava pel pinyó de 33, l'eix de la roda sortiria de la puntera, és massa llarga, no diu res, com es pot vendre una transmissió de prop de 400 euros el conjunt de plat-corretja-pinyó, que no es podrà ni muntar? Tenen les especificacions de l'allargada de la baina, millor dit de centre caixa a puntera, t'indiquen quin és el model per a una relació equivalent a un 32x24, i després de dos mesos t'envien un albarà d'una relació que no és la que ells t'han proposat sense esmentar res de res, però no únicament això si no que aquesta relació no es podria muntar a la Spot Brand, ep, i són alemanys, com les seves màquines, un absolut desastre, un absolut desastre, molt bo l'argument utilitzat un cop preguntem com és que ara diuen un 30 no un 33, "no tenim el 33 per això el 30, i si no t'esperes o agafes el vell". Tot i així si no vols pols no vagis a l'era, necessitem aquesta transmissió, insistirem.

Sap que la baina seria curta i decideix posar un 30 i no un 33 sense dir res, no calcula la llargada de la corretja equivalent per a aquest canvi de 33 a 30 dents del pinyó?

Pinyó, el 30, que la Betty no podria arrossegar, perquè equival al pinyó que arrossega en Mateu de BO, quasi res.

Bé, però nosaltres seguim insistint, a casa qui vol quelcom ha de picar pedra, i tant que sí.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada