Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de febrer 24, 2012

Circuit Montalt.

Pensar que,  "no és un circuit fet fa poc", vull dir que el fem cada dia i no pensem avui que hem de canviar, si no que el què pensem és, "anem-hi, anem-hi", és un clar indicador que el Circuit Montalt té unes característiques ideals, perfectes per a tenir les ganes un cop passades les hores de tornar-hi, i tornar-hi ara sí, ara també.

Aquest matí de divendres, no fa fred, gens, i ja penso, "aniria a pedalar".


No és fàcil, tot recorregut pot acabar siguen monòton, i aconseguir que això ara per a ara no sigui així, és senzillament gratificant.


Està més que bé, pel fet de què és un circuit divertit, si domines la tècnica pots fer-lo molt i molt ràpid, no és el meu cas, però si aconseguim passar-hi les properes setmanes, si aconseguim fer-lo tot a dalt de la bike, que ja el fèiem tot, però ara als nous trams hi ha un parell de baixadors que la Longboard encara no fa amb el seu genet a dalt, però que serà, de ben segur.


Cada dia que passo per aquest tram, veig les fades de la nit, cada dia, i penso, "s'aturaran i parlaran amb mi? i si ho fan podré rodar de nit sense llums?", sí ja ho sé, quan passi ja ho veuré, ara de mentre cal rodar pel circuit de dia, mirant de millorar la sensació de control.


Baixant, tècnica Jordi, cames rectes, braços relaxats, tècnica Mateu,  dibuixant el terreny, tècnica Oulego,  talons baixats,  tècnica Luís, no cal anar tan a sobre de la roda del darrera.

Escalant, tècnica Overed, estirant el pedal cap enrere, tècnica Home del Monetseny, talons baixats, tècnica Mateu, el cos no ha d'anar de costat.


Us puc assegurar que cada consell d'aquests especialistes el tenim com l'A-B-C del sortir a pedalar, no seguim cap més criteri, sempre seguint al peu de la lletra cada una d'aquestes instruccions.


Deia a la darrera sortida, "ja sempre baixo amb les cames rectes, sense pensar-hi", deia avui per telèfon, "a les imatges el peu està escalant amb el taló baixat totalment", cal perseverar, som lluny, sóc lluny d'on he de ser, però amb paciència i perseverança serà, segur que sí, oi que sí?

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada