Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de febrer 20, 2012

Circuit Montalt.

Dies de MTB, a on sortir és una necessitat, enfilar-me a la bike em dóna aquell punt i seguit a la jornada més interessant.


Dies de MTB, i tant, pel sol fet que poder decidir a quines cites seré present són, a on valorar cada pro i cada contra és el què fa que seleccionar cada participació tingui el seu valor.

Dies de calendari de bike, normal, amb el bon temps les propostes són una pila que implica valorar, aquesta sí, aquesta no, aquesta no ho sé, i totes elles més que interessants, i tant que sí.


Per què totes elles són interessants? fàcil, perquè ja fa temps que hem separat el blat de la palla, i ara a taula únicament hi ha els temes més interessants i d'entre tots ells selecciono els que tenen tots els ingredients, tots, tots menys un no són tots.

Entre aquesta selecció, de mentre seguim pedalant, sempre ara per ara pel circuit Montalt, a on ara per ara a cada sortida hem fet un nou tram, sí, sí com sona, portem tres sortides a on a cada una d'elles hem fet un tram inèdit, pel fet que els Xurribikers han perfilat, millorat algunes zones del circuit que estic dibuixant amb els Ardent de la meva Single Speed.


Molt dinàmics aquest bikers de casa, molt actius, han tardat res a millorar la meva proposta inicial, i de quina manera, nous corriols, nous senders, que sumen als ja existents i fa que la sortida de darrera de casa ara tingui un 15-20% més duració sense haver d'augmentar el radi d'acció.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada