Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de febrer 25, 2012

Cielo.


http://cielo.chrisking.com/

Per una banda, per dues o per tres, podem mirar-ho com pensem que sigui millor, però aquestes bikes d'un temps cap aquí han pujat un punt per sobre d'on estaven, mtb, mtb, mtb.

Ara a esperar a veure que decideixen fer, perquè el tram, el proper pot ser emocionant, i tant que sí.

MTB, MTB, MTB.

Avui pedalant propers a Verges, les carreteres i les pistes em diuen que fer-les amb una bike  com aquest seria magnífic, sensacional, però després passats aquests instants impera el pensament que, "sempre hi ha un cotxe despistat, sempre, i amb un en tinc prou per patir un bon disgust", sí, ja ho sé, així no sortiriem de casa, em podeu dir, però també és veritat que del meu entorn hi ha diferents ciclistes que han patit un cop amb cotxes, tots han passat pel quiròfan, i també ho és que tots segueixen fent carretera, jo  no, avui per avui.

He de dir també que les ganes de fer carretera hi són, de fet tinc bici de carretera, he fet molta però molta carretera, també ho és que han passat molts anys i el trànsit avui no té res a veure.


El dijous a BO amb la Moots RSL aquest pensament, el de fer carretera hi va ser molt present, avui també, i tant que sí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada