Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de febrer 08, 2012

Ellsworth-Kashima.


http://classifieds.mtbr.com/showproduct.php?product=73169&cat=

Per aquesta bike al 2010 amb en Colorado ens hauríem preguntat molts cops, "per a tu o per a mi", avui ja no, sí que però ens fa girar el cap cada cop que en veiem una, que és mai, però si és dónes el cas, seria.

Per a mi les Ellsworth, com les Turner, com les Intense, com les Foes, aquestes darreres un graó per sobre. A distància no es veu, però si t'apropes al podi veuràs que la Foes juga a una divisió diferent, "millor bike que",  per funcionament segur que no, però la Foes té una component de bike única dins dels sector.

Una Foes em fa dubtar vers una Maverick, no vers una Intense, en cap cas.

Una Intense sempre, però sempre serà abans que una Ellsworth, una Turner, no, sempre pensaria, home la suspensió de la Turner no és Turner, la de la Ellsworth quasi sí, digui el que digui la sentència a favor seu en detriment de Turner, no serà moralment únicament seva, no.

Els basculants de les noves Turner sembla ser, per no afirmar-ho amb rotunditat, que ho puc fer, que han de ser substituïts, en quina proporció, no ho sé, passa com amb les Ibis, el que  no hi va no té problemes, el que hi va si en té, de problemes, la història ens diu que la majoria no diu res, amb Turner no sé a on som.

Amb Ellsworth els seus basculants, sempre, sempre han sigut conflictius, i això els hi ha fet molt mal.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada