Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de febrer 08, 2012

Ales en moviment.

És el què està venint.

Un Drac sap quan el seu genet està en posició de dirigir els vols de Drac i quan no.


(arxiu)
Toca escoltar nota músical,  la del meu Drac mentre bat les ales, quan els Dracs baten les ales, és un instant  previ al inici del vol de Drac que val el seu so fet melodia.

Una melodia que em diu que els dies no són perquè si, sí per gaudir-ne, sí per fer cada dia com qui broda, a on rigor i perseverança són, a on a cada hora que passa deixem en clamorosa virtut el que molts volem, el que molts cerquem, com ho és el voler compartir quelcom que,  o volem que s'esvaeixi en l'aire si el vent ens enlaira,  cal ser-ne conscient que sols o entre genets, o amb bikers,  és tant mateix un instant únic, o perquè no,  també de gaudir-ne en companyia.

Dies colpidors certament, mtb, mtb, mtb.

Canvi de bike, canvi de terreny per on, a on batre les ales, segur, aquest canvi,  anirà lenta però constantment seguint el seu camí, el meu, és una llei, aquest cop no d'en Colorado,  que diu que si agafes les corrents d'aire que pugen pots enlairar el vol amb el teu Drac, i que si això és el què vols, això,  els vols de Drac són el què seran, enlairaments entre senders.

Preparant el vol, el proper vol de Drac.

Tinc ja la música que ha de sonar demà a dos quarts de set de la matí, i la de demà passat, exactament la mateixa que escoltava jo quan rodava entre els senders de darrera de casa, la mateixa que utilitzaré en reiniciar els vols a partir si no de demà, avui encara ho veig just, demà al matí emntre escolto la música del Circuit Montalt ho decidiré, sí però que podrà ser el cap de setmana.

No oblidem que som a dues jornades de poder rodar matí i tarda, si el temps ens ho posa una mica fàcil. No diré planer perquè un vol si és entre pujades i baixades és, en cap cas al planer, i menys si és amb Single Speed.

MTB, MTB, MTB.

1 comentari:

  1. Avui hi haurà vol de Drac, previsió de -5ºC per aquest matí a Girona.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina