Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de desembre 15, 2011

Turner.


http://bicycling.com/blogs/thestraightdirt/files/2011/12/2012_spot_orange_dtl04.jpg

En Colorado m'envia aquesta imatge.

Aquestes Turner, com les Ventana, com les Intense, estan passant per un tram de canvis, tram que Yeti ja va fer quan va decidir per una banda passar a carboni els seus quadres, i posar en marxa la producció lluny dels USA.

Turner podria ser que estés estudiant fer les bikes fora dels USA?

Ventana no, entenc que no.

Intense, amb les primeres bikes de carboni ja comença la seva producció, millor dit oficialitza la seva producció lluny dels USA.

Les Yetis, bé un dia tornarem a parlar de Yeti.

Les Turner però avui, si més no totes les anteriors al 2011, que són les que he vist jo, les del 2011 no ho sé, en directe són amb les Ventana i les Intense les bikes que quan les veig, penso, "increïble, aquesta bike és increible".

Pensant així com puc compartir que cap d'aquestes marques passi a fabricar les bikes amb carboni, un material sensacional, sí, però difícil de personalitzar, vull dir que fora de la Ibis Mojo Carbon, quina bike recordo que sigui diferent, cap, en primer terme penso que sí, però no em ve cap nom al cap, certament.

Aquestes marques, Turner, Ventana, són un segell de diferenciació, Intense encara també, també encara, Yeti ja fa temps que no.

He de pensar que si volen ser-hi, han de passar a fabricar bikes de carboni, ho tinc una mica clar, això vol dir que per ser-hi han de renunciar a la seva personalitat?

I no és una pregunta per a ells, si no una qüestió que em faig jo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada