Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de desembre 06, 2011

Punt i seguit: "Un secret, una estora de vols de Drac".

Avui mentre quasi tinc enllestida la segona part de la crònica de la Salt-Olot, és que ahir ja era la mitja nit ben passada quan va deixar de sonar la música per a poder  finalitzar-la, he de confiar que la sortida d'aquest matí reiniciarà el millor vol d'aquesta, segur que sí.

Sortim amb "el Pressi", com sona, tinc les dues Single preparades, a manca d'una passada d'oli i secat a les cadenes. Avui rodarem pel que ha de ser el nostra secret, vull dir el circuit secret. Seguint amb el projecte de poder sortir de darrera de casa a fer-lo.


Ahir aprofitant que varem coincidir a casa amb "el Pressi", dues hores tocades dibuixant les diferents possibilitats, entre elles a on esmorzarem avui, mtb, mtb, mtb.

Paper que quedarà arxivat, i tant que sí. Un secret, una estora de vols de Drac.

I diràs, "però de què estem parlant?", parlem d'un projecte que va començar al 2004, sí, sí al 2004, i que ara passats aquests anys sembla que el tindrem definitivament no es pot dir mai, sí temporalment definit, i que culminarà a la primavera, amb el mateix instant en que el dia s'allargui començarà aquesta aventura somiada "darrera de casa", i podré tenir moltes cases, podré, però a cada una d'elles, com molt bé em va sentenciar en Colorado, "una casa no és la casa, si no pots sortir a pedalar des d'ella", així que el tema està "zanjat", la casa,  la que té el sender a fer des de la mateixa, mtb, mtb, mtb.

MTB, MTB, MTB.

Amb "el Pressi" no coincidim pedalant des del 2005-2006, perquè és un home del poble, l'home entre homes del poble, vull dir que, i no és una broma, és un prohome, una satifacció poder  sortir demà a pedalar amb una institució del poble com ell, mtb, mtb, mtb.

Però en finalitzar la sortida aniré per a tancar la crònica de la Salt-Olot, després pensaré en com posar fil a l'agulla a la crònica de la sortida d'avui, i tant que sí.

1 comentari:

  1. Va ser tot un privilegi compartir corriols amb un home de Sant Vicenç de Montalt, que és capaç de fer-nos veure l'estimació que té cap a tots els racons del poble, sembla ben bé que estigui lligat a tots els racons de la muntanya amb unes arrels ben profundes, tant com les arrels dels pins que tenim als corriols de darrera de casa.
    Com ens agrada el Mountain Bike!!!!

    ResponElimina