Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de desembre 12, 2011

Mooto X YBB.


http://windinmyface.diglloyd.com/blog/2011/20111204_1-MootsMootoX_YBB.html

Moltes converses de bikes ahir a la nit, fins a l'entrada del dia d'avui.

Escolto que a Girona aquest matí, 1ºC.


Aquesta em va deixar aturat, al catàleg únicament hi surt el triangle del darrera, quina sensació.

Al 2003 la YBB-SL, i la Rigormootis Single Speed, van ser les bikes candidates a venir cap a casa. Després d'un any, una mica menys, uns mesos sí, no va haver-hi manera de poder aconseguir cap d'aquestes dues bikes.



Això sí a casa, sempre, a sobre la taula del despatx, a un racó el catàleg de les mateixes sempre reposa sense dubtes,  un dia el camí tindrà la porta oberta a la Rigor, i, i una d'aquestes dues bikes serà una realitat, avui decididament la Mooto X Single Speed seria, però ara que ho dic, en Colorado ja en té una, així que si ja en tenim una per què no dues, o tres? ara per ara perquè si la té ell, ja està més que bé, però sí que és  un sender que sempre està reposant a sobre de la taula, i tant que sí.

http://www.mtbr.com/cat/bikes/29er-hardtail/moots/mooto-x/prd_365519_1548crx.aspx 

MTB, MTB, MTB.

Quantes converses que remouen aquests conceptes de bikes, que fins fa uns dies estaven aturades a aquest racó de la taula del despatx, mtb, mtb, mtb.

Ara però nosaltres no en som els protagonistes, i això sempre cal tenir-ho present, nosaltres ja estem servits de bikes, tant que excepte les dues Single Speed, totes les altres, sortiran de casa, amb tots els components, així que mirarem, ajudarem, però en cap cas ens firarem, i tant que no.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada