Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de desembre 09, 2011

Crema Cycles: Criteri de la Betty.


http://www.twentyniner.ch/phpbb3/viewtopic.php?t=3904&p=32462#p32462

A aquest quadre una forquilla cònica de cromo, però la resta interessant, això interessant.

Les rodes ENVE m'agraden, això m'agraden, no seran les que finalment equiparan a la Spot Brand, però m'graden i podria ser que rectifiqués aquesta decisió segons m'indiqui la Betty el què m'indiqui.

A casa sempre cada biker decideix quina i com serà la seva bike, a casa, fora de casa no ho sé com va, Marin Mount Vision, Yeti ASR-SL, Yeti ARC, ara la Spot Brand, la Betty sap al detall què vol, i què no vol, quina corona i pinyó vol, i quina no, com a la SSWC, podia portar el 19 o el 16, i va decidir un 16. I el seu resultat va obtenir,  un Top Five al Mundial de Single Speed, i  no, no éren cinc, sí cinquanta molt tocats.

I això sí, quant ha volgut una doble ha tingut una doble, quant ha volgut una semi rígida ha tingut una semi rígida, quant ha volgut tornar a doble, a doble, quan ha decidit passar a Single Speed ho ha decidit com sempre  per si sola, agafant la meva Vicious i rodant ara sí ara també tandes de més de vuitanta quilòmetres, així com el fet de que sigui 100% rígida, com ara al seu pas a 29er, de cromo, i Belt Drive, com ara podent triar entre dues de les millors forquilles del mercat, DT XRR 445-Black Sheep Unicrown 470 mm. , com ara DT 240 SS i no els King Pink SS, com ara Notubes Crest i no les ENVE, és que d'això se'n diu criteri, encertat o no, dependrà de qui ho escolti, però en definitiva criteri.

Com ara a l'hora de demanar els "aros" NoTubes que sigui Salt i no Madrid, com ara a l'hora de muntar les rodes,  qui monti les seves rodes, crec que és prou clara, "ni un centim a Madrid, sí a BO".

Com tampoc t'acceptarà mai una tija sortida per sobre dels 30 cm. molt tocats, tampoc per sota dels 20, com tampoc un TT superior a 58 cm. tampoc una potència superior a 105 mm. ni inferior a 80 mm., tampoc un BB30, tampoc unes boixes Tune, tampoc uns pneumàtics tubelitzats, tampoc un seient de noi,  tampoc una direcció que no sigui King, tampoc rodes de 29er. per sobre dels 1,5 Kg. tampoc manillars per sota de 640 mm. per a Single Speed 29er. , tampoc avui, demà no ho sé,  cap bike o bicicleta de carretera que no sigui Single Speed, i que no ho sigui amb Belt Drive, tampoc un quadre de cromo per sobre dels 2 Kg.

A partir d'aquí podeu mirar de que rodi amb una doble, o una semi rígida amb "geared", i evidentment també podeu morir en el intent, mtb, mtb, mtb.

Tampoc podia ser una Ventana, el motiu és evident, tampoc una Yeti, avui menys encara, ni tampoc una Niner,  "pel Niner no Niner", tampoc una Moots pel comportament inadmissible del sr.Klaus de Moots al seu dia amb la comanda d'en Colorado, tampoc una Steve Potts, pel mateix que el sr. Klaus.

Vinga que tenim molta feina, i tota molt interessant.

No oblidem, oblideu que "tots" podem volar molt baix, però tampoc oblidem que a casa "també, com tothom",  prenem nota de tot, de tot, i tant.

Tampoc serà mai una Hispania Ciclos, mai, poden ser futures bikes de bandera, certament, a casa no vindran. això no és incompatible amb una crònica positiva de la seva proposta, en cap cas. No podem oblidar però que durant 24 mesos el calvari va ser, i que poc em va faltar que deixem de practicar el MTB per aquest motiu, i mai fins a data d'avui,  i han passat quatre anys, vàrem rebre, ni hem rebut ni una sola explicació de cap mena.

Tampoc serà mai una Santa Cruz, una cosa és desencallar via un quadre Superlight, i una de molt diferent que gastem un sol cèntim a qui li ve de 10 euros d'una trucada a USA per resoldre una garantia de mesos de demora.

A casa de molts en diuen "mala sort", a casa en diem d'una altra manera.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada