Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de desembre 20, 2011

Mavic Fury shoes.

Aquestes si han de ser, i les tinc en consideració màxima perquè excepte per a èpoques de fred en Colorado les té com les Top entre les Top, hauran de ser amb els pedals Shimano XTR, en cap cas amb els Egg Beater, i ho puc afirmar perquè en Colorado va durar res amb els Crank Brother Egg Beater crec recordar que 2ti o 3ti del seu dia.



(Fury 2012)
http://www.bikeradar.com/news/article/2012-mavic-fury-shoe-first-look-30645/

Ara per ara a casa la Betty les té amb una sola sortida guardades a l'armari, únicament surt amb les Shimano M230, i de les Fury no en diu res, únicament sento a dir, "amb les M230". 




(Size EU 40/U.S. 7-Fury 2011, 320 g.)
Jo després de les Bont Commuter One, les Sidi Dragon, ara espero fer un pas i millorar pel que fa referència a aquest nou entrebanc pel què fa al conjunt sabatilla-pedal per a la pràctica del Single Speed "recreatiu".

Aquest mot "recreatiu", serà determinant en el meu recorregut a sobre de la bike als propers anys. Sobre aquest mot en penso fer una breu crònica.

MTB, MTB, MTB.

Les Mavic Fury són amb les Shimano M315, les primeres sabatilles per a mi que des del primer instant ja són còmodes, i tant que sí, mtb, mtb, mtb.

I les Fury vers les M315, són lleugeres les dues, molt lleugeres. Les primeres properes als  700 g. verificades amb talla 40, les segones properes també als 700 g. no verificades però.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada