Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de desembre 21, 2011

Jeff Jones Steel Spaceframe.


http://classifieds.mtbr.com/showproduct.php?product=71843&cat=

Jeff Jones, una bike interessant, sempre ha estat molt interessant,  a on mentre als darrers anys hem anat parlant, publicant cròniques sobre aquestes joies de bikes, i a on ara per ara tot i haver sortit de l'esfera de Merlin, pel que fa  ala fabricació dels seus quadres, ara encara tinc les sensacions de "bikes diferents", i no per les formes, que també, si no perquè encara tinc el pensament de, "bona bike, bona bike".

I aquest pensament és el que fa que una marca en un primer terme estigui en llista de candidates a ser la seleccionada, el pas de després és, si el pensament passa a ser, "en vull una". 


No ha estat aquest el cas, la bike va ser la Spot Brand, no la Jeff  Jones. 


No perquè la Spot Brand sigui millor bike, si no perquè la Jeff Jones no pot ser sense passa fundes de canvi, fet que marca per a nosaltres la diferència entre una Single Speed i una "geared".

No crec sincerament que les vendes de Jeff Jones sumin moltes unitats, ho dic perquè a les darreres setmanes he publicat varies propostes de venda d'ocasió d'aquesta marca, fet que em deixa intrigat, pels motius, vull dir.

No tinc informació del per què les posen a la venda, no els hi va bé, és una necessitat puntual que implica vendre la JJ, els hi va bé, però no era el què esperaven?

Són totes preguntes que sense proposar-me que vinguin, venen.

Més dies, necessito més dies.

MTB, MTB, MTB.

Una Jeff Jones és una Ibis Mojo Carbon, això és el què em deixa encuriosit, molt encuriosit.  També he de dir que a la SSWC 2011 la vaig tenir a les mans, no recordava que hi havia rodat uns metres, hi vaig rodar, sí, però les sensacions "no van ser", per ser un instant fugaç no en puc treure conclusions, sí sensacions, una de molt clara, "sense passa fundes de canvi, podria ser la meva bike", sí ja ho sé això no és un "en vull una", per aquest primer motiu no és a casa, el segon però seria insalvable, porta passa fundes de canvi.

Dies de mtb, mtb, mtb, reposat, certament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada