Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de desembre 07, 2014

Gaudint d'un segon dissabte

Pel fet d'avui dilluns ser festiu, i ahir diumenge encara seguia disposant d'una jornada més per descansar, quina sensació més bona. 


Ahir una sortida per sobre de les cinc hores a dalt de la bike, en total deuen ser quasi sis. A on el fred entre corriols de pam han sigut durant dues hores el rei, tot i marcar 8°C a la riera de Llavaneres a quarts de set del matí. Però a la banda de Dosrius a quarts de nou el fred era d'estar per sota dels 4°C, jo diria que a la riera proper a glaçar fins i tot, d'aquí els nombrosos pous de glaç de la zona :-)


Això sí a aquesta zona hi tenen el fred més intens, però també hi tenen els millors corriols, tot no pot ser, a SV hi tenim les temperatures templades però no hi tenim els seus corriols. Em quedo però amb el nostre clima, i visites puntuals als seus corriols.


Ahir per una lluna immensa el ser entre Fades va ser molt i molt emotiu, i això va comportar que l'entrada de la llum després del trenc d'alba tingués un marcat contrast.


També és veritat que el fred intens per a mi, ha vingut durant quasi dues hores en aquest espai tan misteriós, com ho és  l'abans, el mentre i l'estona de després del trenc d'alba, i jo hi era, OMG. 


Després cada tram ha sigut millor fins a fer-ne el que ahir se'n porta la definició de the best, que en dos trams durant uns quasi cinc quatre quilòmetres cada  un d'ells m'ha deixat a les portes d'anar tornant cap a casa ja per zones conegudes. 


Tot i així aquesta darrera part del Vol ahir pel fet de disposar de més temps l'he aprofitat per enllaçar les darreres zones una a una cada cop millors, omg, omg, omg.


Equipat 100% d'hivern, anava amb la tèrmica Merino de Rapha sense mànigues i crec que hauria d'haver-me decidit per l'Endura Merino de màniga curta. La darrera hora amb guants d'estiu.


Sense incidències, sense coincidències remarcables, sense eines, amb aigua, mig bidó de 500 ml. he begut, menjar, 150 g. de llaminadures repartides durant la ruta. Amb llums, Cateye-Powerled, aquest darrer sempre en funcionament per temor a una topada desafortunada amb els caçadors. 


Des del Mirador del Drac ara esperant, he de fer manteniment de la Vicious abans de decidir si Vol per avui, i de ser, de valorar tipus i durada d'aquest. Això sí mirant de rodar de dia, per evitar coincidir amb el moment de la baixada de les temperatures. 


MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada