Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de desembre 29, 2016

No hi havíem d'entrar :-)

Però si el fred no és intens, les matinades, els Vols en la nocturnitat són moments inevitables al Mirador del Drac.


I aquest fet, haver entrat fa uns anys dins de la foscor, descobrir la presència de les Fades reines de la nit, dels Destructors de Murs, dels cavallers de la llum, té un preu, que compensa, oi? com ho és quedar prendat del moment, i a on recordar l'instant intens et fa repetir, repetir, i repetir el Vol abans del trenc d'alba quan el to és amplificat al màxim exponent, i dins de l'arribada de la llum quan el dia a dia em deixa fer just per surar, que ja és molt, que ja és més que suficient.

Ara des del Mirador veig que va ser arriscat anar a cercar l'espai de les Fades de la Foscor perquè avui la jornada l'he iniciat a les quatre lleugerement tocades de la matinada, que de ser hauria comportat d'un sensacional Vol, però la veritat és que no he tingut la més mínima voluntat d'escoltar si el meu Drac imprimia el clàssic moviment de les seves ales previ als instants de l'inici del Vol.

També he de dir que des del Mirador veig amb molt bons ulls els canvis, els que no impliquen res més que fets positius per a tots, per tant tindrem un 2017 molt interessant, oi?

Ara però esperant a la propera matinada, per veure si el Vol d'ahir a territori de Fades ens va proposar una propera estada o era sinònim de no voler que hi tornem, les hores, el pas d'aquestes ens indicarà el to de tot plegat, espero, espero :-)

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada