Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de desembre 25, 2016

Hivern :-)

Ja fa tres setmanes que anuncia la seva arribada, i tant, fa tres caps de setmana que les anades de SV a SC, les arribades al peu del Montseny pel pas de Pedre Gentil canvien les perspectives de la meva idea del fred :-)


Ara un cop aquí ens ha fet el primer present, que esperàvem amb ganes com ho són l'arribada de les primeres glaçades, de les basses glaçades a trenc d'alba d'ahir, que bé, que bé, que bé, oi?

Hi ha dies per a tot, ara portem tres caps de setmana per passar una horeta tocada de fred intens, per a mi rondar, tocar, baixar un xic dels 0°C és ja entrar dins del fred de l'hivern, del tret característic d'aquest. Em costa pensar que celebraré Nadals sota l'escalfor de l'estiu, oi?

Ara, avui és un dia important per una part dels molts, cert, per a mi també. 

Una jornada ahir de MTB, dins de la foscor, en inici, i en final, a on veure com les Fades segueixen el meu fil, i veure com amb l'arribada de la llum fan veure que el deixen anar em deixa copçat, i tant, i tant. 


Són aquests vells moments, d'intensa bellesa sempre.


Hi som, i gràcies a les elèctriques de voler, i de poder, hi serem, oi? Passaran els anys, si som privilegiats, i aquesta proposta tindrà la possibilitat de protagonitzar el present, per què no el d'avui, per què no el d'avui?


Olzinelles, les Falgueres Màgiques, la seva poció, OMG.


Equipats d'hivern, després ampliaré la descripció detallada perquè va haver-hi forces novetats com s'aprecia a la imatge de la intervenció anterior a aquesta, amb eines, amb la bomba d'aire de mà ben agafada del King Cage, sense incidències, sense coincidències, amb un mar tranquil al vespre de tornada.

Camals Grip Grab d'hivern, culot Alp-X Pro 2in1, tèrmica Pearl Izumi de màniga llarga densa, jaqueta Mavic crec recordar Equipe, mitjons Inverse Tr@il, botes Lake MX140, guants llarcs i curts, Alp-X els dos, WS els primers, doble protector de cara de matinada baixant, gorret Assos també agafat de la mà del doble protector de cara, i gorret Spok dues  hores després de la sortida del Sol, ulleres Oakley M-Frame clares, crec recordar, casc Giro Aeon. 


MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada