Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de desembre 03, 2016

Dia Alp-X?

Avui l'equipament previst passa per la gamma Alp-X, guants, mitjons, mallot i culot Gore Alp-X, uns són PRO com el mallot i el culot, i els guants i mitjons no ho recordo. 


La tèrmica també de Gore d'estiu, i màniga curta. Portaré camals únicament  de genoll i prou, aquest són de la casa Sportful. 


Sense cap mena de dubte avui els protagonistes són els Alp-X 2in1 Pro de Gore Bike Wear, el culot. Aquest si funciona hauré encertat per partida doble, perquè ve cap a casa des d'avui un segon culot d'aquestes característiques, i que en una posterior intervenció ja compartirem al blog. Si l'Alp-X 2in1 Pro no em funciona, el segon culot germà podria sí fer-ho perquè és uns proposta encara més innovadora, diferent fins i tot més que els Gore. Bàsicament perquè posa fi al petit problema de l'extraordinària jaqueta Fusion de Gore, a on per estar pensada i dissenyada per anar amb una motxil.la a l'esquena no porta les eficients bosses al darrera, i podrà aquest nou culot donar suport a les matinades amb la jaqueta Xenon 2.0 AS minimitzant l'inconvenient de les reduides dimensions de l'única bossa del darrera d'aquestes, però aquesta ja serà una extensa conversa d'una posterior aportació que ja tinc ganes de compartir a The Great Escape MTB, i tant  :-)

Casc Cratoni Terron, ulleres Limar photocromàtiques, gorra Spok, i calçat Giro Privateer R, segons com sigui la volta portaré un segon joc de guants Alp-X, ara de canell llarg, i un únic protector de cara, perquè de començar, de ser el Vol avui no el portaré des del principi. 

Crec que no portaré més equipament de reforç, i aquests darrer vindrà únicament si el Vol té una duració llarga, a on les cinc de la tarda hi siguin a dins. També pot ser que l'agafi per si a mitja sortida decideixo passar de Vol a gran Vol, oh yeaaaaah!

MTB, MTB, MTB. 

Aquestes darreres 24 hores he valorat en primer terme, i en segon terme decidit de fer venir més equipaments pel proper estiu, a part d'aquest nou culot que us esmento germà de l'Alp-X, i que de funcionar aquest segon tinc la intenció de fer que siguin protagonistes tant l'Alp-X com aquest darrer sempre en algun Vol de les quatre estacions de l'any, deia que també ve un culot Power 2.0 W amb un sistema de tirants que a casa fa anys que no utilitza la Betty, el primer culot curt negre que ve des de fa uns deu anys que no serà Pear Izumi, també ve una joia d'equipament pel genet que tinc perfectament coberta, però si al 2009 les Dragons de Sidi que van venir de cop van ser cinc jocs, tot té la seva explicació com ho és que vaig rebre una proposta irrefusable de la què quatre bikers ens ens vàrem beneficiar, ara quasi per un idèntic escenari tindré l'oportunitat de disposar de dos jocs de calçat de les millors Mavic, les Fury que ja tinc i que estrenaré, que vaig fer venir ara fa crec que mig any o potser més pel proper estiu, i un segon joc també de Mavic que està venint cap a casa des d'avui, en aquesta ocasió són les Crossmax Ultimate SL, Oriol ara sí totes negres. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada