Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de desembre 31, 2016

Friends :-)

I tant, i tant, en la línia de fer possible l'impossible.


Fent referència al fred de l'hivern, perquè gaudir tot seguit d'aquesta apassionant estació un luxe  inevitable de viure, oi? i més quan em veig tan però tan vell, OMG :-))

MTB, MTB, MTB.


De mentre els Vols estan càlidament en mode pause :-)

La bike, quadre i forquilla ja estan aparentment acabats, o a minuts, o a minuts, o això sembla indicar l'única imatge que he rebut :-)

Ara seleccionant els darrers components que definiran la personalitat d'aquest nou Drac, ja he enviat un correu a la botiga R2bike per les rodes, amb les boixes DT240 CL Single Speed 12x142-15x100, ara per ara amb les noves Crest, ara que les han modificat pel què fa a amplada i alçada, i a aquesta mateixa botiga li dedico el temps quan parlem de Mcfk amb la proposta de la seva tija i del seient, dubto si com a aternativa contrastada el Tune sobre aquest darrer, el Tune idèntic com el que ja porto de fa uns anys, estèticament el primer, el Mcfk té tots els punts per iniciar una història apassionant d'aventures amb el nou quadre Legor. Valorant també si decidir-me per una nova potència, que podria ser també d'aquest mateix fabricant, o germà, o en contra partida iniciar el Vol amb la nova Moots guardada per a l'ocasió, dubto perquè els centímetres de més del TT que el fabricant proposa per a una talla M convencional, ell els hi resta de la potència de manera que la potència Moots de 100-110 mm. ara no ho recordo exactament, passaria a 70-80 mm. i si no no estaré explosionant fins al fons les sensacions a dalt d'aquest nou Drac. Crec que no estic pendent de res més, bé sí la cinta de manillar, seleccionar-la, important dins del Vol pider anar ben agafats, i tinc en ment petits detalls que ja anirem compartint properament, oi?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada