Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de desembre 20, 2016

Certa periodicitat :-)



Mirant de ser-hi dins de la repetició, prudent sí, però expressament pesadeta, perseguint no haver d'estar massa concentrats en la conducció,  i deixant que l'infinit ens pesi tot el que pugui a sobre, i tant, i tant.


I per tal fi no deixem de fer les rectes sense fi per la nostra disciplina com ho és anar a Blanes i tornar cada cop que ens hi veiem en cor, oi?

El propòsit doble d'aquest Vol, rodar i no passar fred.


Perquè fos així calia a totes, totes ser-hi mentre el Sol hi fos present, no després, i va ser així fins als darrers minuts, just quan començàvem a pujar cap a SV, uns minuts abans. 


Una Lluna que ve, un un Sol que marxa, el què teníem a aquest Vol de migdia en inici i de nit al final. 

Per aquest Vol la Reina portava el nou culot 3/4 de Mavic, específics aquests per ara per aquest fred moderat mentre anem seguint el Sol. 


Els equipaments,  els de les imatges per unes temperatures rondant els 10-15°C, sense beure aigua del bidó de 500 ml. havent menjat un tros de coca de pa al forn de Sant Pol anant, res més durant el Vol d'hores, per temor a una aturada que fos massa llarga i que per breu que fos ens portés a deixar d'anar agafats de l'escalfor del Sol, i va ser una bona molt bona pensada, i tant. Per beure com us esmento, aigua, molt poca, menys de la que tocaria, segur, segur.


El mallot Oxygen WS de màniga curta serà el que més treballarà d'entre tots, fins i tot més que les jaquetes, i ho demostra que va arribar i no ha parat de sortir a remar. 

Eines, totes, càmares, totes, amb llums en marxa al darrer tram, com sempre la bomba de mà d'aire molt ben agafada del King Cage, sense incidències, sense coincidències, amb un mar relativament pausat, i tant.

MTB, MTB, MTB. 

La propera aportació crec que estaria bé que fos relativa sobre els nous equipaments. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada