Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de desembre 06, 2016

3.0 :-)



Una possible segona entrada de Gore quan parlem de mallots, perquè avui el Mirador és territori Pear Izumi si parlem de mallots de la Reina.


Bosses ben pensades d'entrada, caldrà veure si cauen quan estiguin ben plenes o pel contrari no cauen, i presenten un comportament de ser inexistents quan van ben farcides.


Detalls per poder fer-ho bé els tenen tots.


La goma de tancament inferior mirarà de frenar la caiguda de les bosses.


Una proposta la Gore quan parlem de mallots de dona que fa un any considerava que no tenia el nivell que requerim per les llargues campanyes a dalt dels Dracs.


Cada tall té un motiu, una funcionalitat.


Una cremallera que funciona amb els seus germans els Oxygen.


Avui però proposo aquesta possibilitat, amb dubtes, cert, perquè quan parlem d'equipaments de dona Pearl Izumi a casa és la referència, veurem quan entrem a la primavera què respira aquest mallot, com l'Alp-X que també espera la seva oportunitat.

El nou culot que fa parella amb aquest mallot ja us exposava fa poc crec recordar, que està venint cap a casa, per a mi tota una sorpresa agradable, el 3/4 també nou Power de Gore que havia de començar a sortir a la primavera, finals de tardor, ja ha sortit avui amb la Reina, i la veritat, molt bé, un nivell de construcció magnífic, i era al Mirador la dels pirates una assignatura pendent, no perquè no en tinguem, sí perquè els què tenim a excepció del meu Morvelo que porta únicament una o dues campanyes la resta porten set o vuit temporades dins dels Vols, i tant, i la veritat els dos Assos meus han caigut en campanya, i els tres que crec recordar que porta la Betty estan molt però que molt fatigats, però per ser d'entre temps no els hi dediquem mai masses atencions. La propera intervenció anirà de pirates :-)

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada