Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de desembre 06, 2016

Alp-X 2in1 Gore Bike Wear :-)



No fan soroll, no molesten, no el hi sobra ni un gram de material, i aquest culot té un patró invisible.

No són els de pluja, i clar la meva experiència amb culots UK és limitada, aleshores aquests poc tenen a veure amb uns GT de Gore, aquests són per a un ús de MTB de llargues distàncies, i fan la seva funció, no diré millor que, o pitjor, sí que van bé, quan dic en silenci, bé sí, o quasi, de fet fan una lleuger sorollet que d'inici és fa notar, per després quan portes unes hores rodant o bé perquè et fa companyia o bé perquè el soroll ambiental els silencia, el fet és que passats els primers quilòmetres aquest sorollet no l'he tingut més present.


Una experiència nova, perquè fer una jornada d'un centenar de quilòmetres sense adonar-me del culot que porto únicament va lligat de la mà dels millors culots Pearl Izumi PRO de casa :-)


I no tenen licra visible, són literalment invisibles. El què no és invisible és el color, tot no pot ser, oi? Negres els què jo hauria preferit, sí, també costaven quasi sis vegades més, com? com sona, com sona, i per tant, com m'agraden vermells i negres, com m'agraden. Ara però un cop la prestació és bona, ja valoraré si els propers culots seran o no de licra i prou, però de no ser-ho, de licra vull dir, els propers Alp-X 2in1 seran negres, bé els propers no perquè els Atlas que estan per arribar són ja no vermells i negres, si no vermells i prou, pel mateix motiu, en aquesta ocasió costaven quatre vegades més els negres que els vermells pel que m'he decidit finalment, com?


MTB, MTB, MTB.


Test fet, ara esperant l'Atlas Pro de Spe, vermells :-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada