Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de març 19, 2016

Oh yeaaaaah! :-)

Avui a la tarda ha sigut, sensacional.


Tornar a pedalar després de tants dies, el proper dijous hauria fet quatre setmanes, OMG, les sensacions són tan intenses, tan bones, les reaccions de la bike, que per cert amb les Ikon una mica desinflades, amb un terreny impecable per una pluja que no ha fet mal, i ha deixat l'adherència al punt perfecte per gaudir, gaudir i gaudir a dalt de la bike.


El 42x23 després de dies de no rodar, exigeix d'un treball constant, sí, però un cop hi sóc ja no hi ha diferències vers el ritme de cada Vol, avui 17:19 15°C-18:06 14°C, 47' un temps de qualitat no de quantitat, dic qualitat perquè siguent un temps que és dels bons, la qualitat ve donada per haver rodat a una zona exigent però sempre aeròbica. 

Un primer dia després de setmanes, a on he respectat en primer terme el ritme, i a on per prudència m'he equipat d'hivern, amb la jaqueta Alp-X Gore Tex, tèrmica d'estiu de Gore de màniga curta, per la primera baixada guants Alp-X llargs, i protector de cara,  per després fer-ho durant la resta del Vol amb els Alp-X curts, i sense el protector, culot Mavic Echappée, mitjons Biciclista, botes MX140, casc Cratoni Terron, ulleres Oakley M-Frame, tot menys passar fred ara mateix, he rodat bé de temperatura, hauria decidit també  bé sortint equipat de tardor amb els pirates,  les Privateer de calçat, la mateixa tèrmica d'avui, amb un dels mallots nous Alp-X Windstopper Softshell, els guants Alp-X curts, i la resta ja hauria funcionat bé, vull dir el casc i les ulleres. 

Una roda del darrera la coincidència d'avui mentre jo baixava per una curta trialera ella pujava per la pista, la bike, la roda del darrera que he vist, sense incidències, sense beure aigua del bidó de 500 ml CK, sense menjar, sense el llum davanter, sense la petita bossa del TT, amb el mòbil a la butxaca davantera de la jaqueta Alp-X GT, i darrera, a la bossa del darrera i portava els guants, el protector, i la llicència.


El mar mogudet, el cel una imatge de somni feta realitat :-)

Les Falgueres Màgiques per les pluges ara brillen mentre pujo per Milans, clar que yes. I la sensació única quan la Póció de les Falgueres ha fet el seu efecte, aquesta és memorable i generadora de la necessitat imperiosa de tornar-la a respirar. 


MTB, MTB, MTB. 


El pronòstic del temps de demà desfavorable per fer un Vol vinguent d'un refredat, veurem, veurem, de mentre inflaré les Ikon :-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada