Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de març 24, 2016

Wee Cog

Ja ve cap a casa, hauria de ser la protagonista, clar que yes

Dic hauria perquè la Spot Brand aquests darrers anys ha rodat sempre amb la bossa de sota seient Pedros, com a anècdota dir que està feta amb càmeres reciclades, el fet és que aquesta era un xic petita, ho portava tot sí, però de pensar que havíem d'obrir-la ja es feia una muntanya, perquè obrir la cremallera encara, tancar-la ja era una altra història. Jo a l'Inbred també porto una Pedros però un xic més gran, fet que obliga a portar doble Velcro, és a dir la bossa va agafada per un cinturó de Velcro a la  cintura d'aquesta i a les guies del seient, i per un segon Velcro que l'agafa a la tija.

De fet la dificultat per a mi per triar aquesta bossa té la part més laboriosa  resolta, com ho és tenir clar què hi hem de portar, aquesta qüestió fa anys que no genera cap dubte, no així el determinar quin volum ha de tenir la bossa.


No hem portat mai a les bikes una bossa en format Road, aquesta proposta no sé massa bé com guardarà la càmera gegantina de 29", veurem. 


De fet la Longboard encara ha d'estrenar la bossa nova sota seient Deuter, la porta muntada però la seva arribada va coincidir amb aquesta llarga aturada de Vols de la Reina.

Si funciona serà segurament la porta d'entrada de la segona bossa en aquesta ocasió seria per la meva bike, aquesta darrera bossa de ser no rodarà fins que un dia vingui la meva nova bike :-(

MTB, MTB, MTB. 

Mai havia estat tant temps aturada la Spot Brand. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada