Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de març 20, 2016

Primavera, i una millora

Darrera d'una altra, avui el torn és pels mitjons Alp-X, sí, fent equip amb les Giro Privateer noves, no les R, també amb el mallot Alp-X Windstopper Softshell, amb la tèrmica sense mànigues d'estiu de la mateixa casa, com els guants curts Alp-X,  únicament el culot no és de Gore, Mavic Echappée el rei de l'hivern ara per ara. Avui els guants Hirzl haurien sigut millors que els Alp-X curts, sense dubte, rodant per sobre dels 18°C els primers són per a mi la joia de la corona. 


Cal deixar enrere el meu casc Cratoni Terron, l'abril serà un mes de novetats crec en aquest punt. Únicament caldrà esperar, res més, per tant de tenir novetats amb el pas dels dies les compartirem a The Great Escape MTB.

Avui les Giro Privateer han funcionat perfectes, els nous mitjons hi han ajudat.
Podria haver sortit amb les Privateer R, les coses bones cal preservar-les, doncs això, tindran properament la seva primera oportunitat. 


Una volta idèntica a la d'ahir, i de poder ser demà repetiré, noranta minuts de bike, que m'han permès de repetir companyia amb la Poció Màgica de les Falgueres, clar que yes. La resta de condicions les mateixes, excepte que avui cap coincidència remarcable. 

Avui amb la pressió dels pneumàtics Ikon rectificada la bike literalment volava. 

Els frens Shimano XT antics com les rodes de 26", una altra petita joia, que bé que van aquests frens. 

Avui el terreny més dens, lent, la pluja de les darreres hores encara no ha sigut digerida pel sauló, demà de fer bon dia podria ser aquesta una volta més rodadora. 

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada