Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de març 21, 2016

Cada dia un present

Perquè des de dissabte que els Vols no paren, i el present per a mi ha sigut el d'un sauló diferent cada dia, d'entre tot ells quin prefereixo, senzill, tots. Quina aventura ser a dalt de la bike ara en aquesta romàntica transició entre l'hivern i la primavera, avui sense deixar de fer un bon treball sempre aeròbic el ritme un altre cop de qualitat, i ara podria dir també de quantitat, que bé que m'ho he passat, que ràpid que he anat sense adonar-me que això era així, que bé, que bé, que bé.


Sembla que deixo l'hivern darrera meu, ara dins de la primavera, ara cada dia entre la Poció Màgica de les Falgueres, què més podria demanar que no fos sortir ara en la foscor, un Drac ara estaria més que bé, sí, al migdia entre el cavallers de la llum, al vespre entre les fades de la nit. el fet però és que després de pensar-hi he decidit quedar-me a casa per d'onar oportunitat al Vol de demà. 


Equipat avui de primavera, clar que yes, pirates Morvelo, mitjons Alp-X, els segons nous de cinc. 


Calçat amb les Giro Privateer noves, no les R però, tèrmica d'estiu Gore de màniga curta, mallot de la mateixa casa Alp-X Windstopper Softshell, a una de les dues bosses del darrera del mallot hi portava el protector de cara que no he utilitzat per unes temperatures de 17ºC a les dues, i crec recordar que també 17°C 46' després a la mateixa riera de Llavaneres, guants Hirzl, gorra Spok, ulleres Oakley M-Frame transparents, casc Cratoni Terron.

El mar, mogudet, sense incidències, sense coincidències, sense beure aigua del bidó de 500 ml CK, sense menjar, sense la bossa del TT, amb la llicència a la petita bossa del darrera amb cremallera del mallot, avui el mòbil el portava a la segona bossa també d'aquest, amb eines, sense el llum davanter, amb la bomba d'aire de mà agafada al porta bidó King Cage, amb càmera de recanvi.

Ara esperant a demà a on el Vol de ser haurà de ser de matinada, veurem, perquè demà i dimecres, tots dos dies toca Vol abans del trenc d'alba, i la veritat que ara mateix em va una mica de respecte. 


De mentre però d'aquí a uns minuts muntaré el Sigma Powerled EVO, i carregaré la bateria XL. 


Ara a tocar d'un quart de deu de la nit, dubto de si no fer el Vol de demà, ara a la nit, per una Lluna que determina que avui tocaria un segon Vol, però mana la prudència, oi que sí?

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada