Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de març 18, 2016

Leverage out


És el què són les noves Giro Privateer invisibles, i haurien de ser perfectes també si he de caminar. N'espero molt d'aquesta versió R, veurem que proposen a la zona de la cala passades les hores, i com funcionen escalant hores a peu :-)


Com les Maxxis Ikon 2.35 EXO 3C TR amb aquest augment més voluminoses vers les 2.2. Verificat que funcionen, no són les més nobles a l'hora d'avisar, però ho són després de fer-ho, perquè un cop m'avisen ho fan sempre a temps fins al punt que ara per ara han evitat la caiguda :-)


Els nous mallots Gore Bike Wear Alp-X Windstopper Softshell. Les joies de la corona :-)


Amb les mànigues desmuntables perfectes fins a juny. Un calificatiu, the best of the year. Poder rodar sense haver de pensar en equipar-me més a la nit és ideal per a mi. 


http://www.bikeradar.com/road/gear/category/clothing/shorts/lycra/product/review-pearl-izumi-p-r-o-thermal-bib-shorts-47763/

Com els culots Pearl Izumi PRO ideals per a aturades a 24Km. Poden rodar 26 hores sense deixar una sola seqüència. Jo diria que aquest punt el del culot és delicat de proposar, segons les distàncies, com més llargues siguin aquestes per a mi menys badana sempre, i a l'inrevés, com més curta sigui la sortida més badana. El que no sé és si amb el culot passa com amb els seients, a on cada cul és un Món. Jo rodo amb un Tube Speedneddle del que mai hauria donat un euro, i per a mi és un bon seient, ni ho mateix ho entenc, amb la badana em passa el mateix, les PRO de Pearl Izumi amb diferència els que fan millor equip amb el seient Tube Speedneddle.


Com els nous mitjons Alp-X de Gore, o els Pearl Izumi Elite ideals per pensar que no els porto. Una mica com el casc que tot seguit us en parlaré.


Tinc pendent el casc. Únicament Giro la possibilitat, l'alternativa al meu Cratoni Terron actual. Aconseguir una renovació d'aquest element persegueix repetir la imatge de la capçalera inferior del blog, és a dir no tenia idea que el portes posat després de 24 hores rodant amb ell. 


Decidir-me per la continuitat de les ulleres, Oakley l'alternativa, cap més. 

I finalment confirmar si com penso avui serà aquest Drac blanc de rodes antigues, o passaré a un nou tram amb un quadre per a 27,5+ :-)

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada