Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, d’octubre 04, 2015

No pot ser breu

Ahir una aventura casual de MTB que ens va portar a gaudir de corriols i corriols al límit de la nostra capacitat. 


Tant de pujada, com de baixada.


Equipats d'estiu, amb manegots, i armilla a trams, a mesura que passavem les hores el dia va millorar, tenint present que el Vol va començar cap al migdia, no abans.

Les bikes no poden funcionar millor, d'altres no ho sé, aquestes les tenim al límit de la seva prestació, a punt per Volar milers de quilòmetres, i quilòmetres, i més quilòmetres.  

Ràpides, àgils, nervioses, manejables, prou estables, joies del Mirador, sense cap mena de dubte, oi que no?


Equipament de gala, culot Pearl Izumi PRO, mallot Gore Bike Wear Alp-X 3.0, tèrmica sintètica Gore de màniga curta, mitjons Pearl Izumi, guants Hirzl, gorra Spok, ulleres Limar Photocromàtiques, calçat Sidi Dragon 2 negre. 


Nota interessant els Maxxis Ikon Exo 3C TR no mantenen la rigidesa dels laterals, veurem si poden seguir el ritme de les prestacions que els hi demanem. Per si de cas avui no perquè la pàgina d'on l'he de treure avui no va, demà o avui el vespre vindrà un Maxxis Monorail 2.1 LUST, i tant, perquè no ens queda ni una unitat de recanvi de pneumàtic de 26" a casa, tot són 29". 


Això no condicionarà l'elecció de la roda de la nova bike, i sí que em donarà la seguretat de mentre rodo amb l'Inbred de disposar del recanvi en cas de necessitar un nou pneumàtic si falla el TR. 


Si falla el del darrera, posaré el Monorail darrera, si falla el 2.35 davanter passaré l'Ikon 2.2 EXO 3C TR darrera al davant, i el Monorail seguirà darrera. Motivat mantenir el LUST darrera per aquest deteriorament dels laterals dels TR de Maxxis. 

Avui parlava amb el biker que té una magnífica Moots YBB Mooto-X, sobre sensacions amb una bike com aquesta. 


Vaig ajudar el seu dia a poder accedir a aquesta joia, i no ha sigut l'única, sí de les úniques que coincideix el què va demanar amb el què va arribar, per tant decidir ls nova bike no és únicament decidir-me per una marca de bike que m'agradi HM si no que aquesta sigui prou formal per suministrar-me la bike que jo vull, no quelcom molt similar.


Una sortida emicionant, divertida, que repetirem. 

Amb eines, amb càmera 26" de recanvi, no de 29", a 23°C a tocar de dos quarts de tres a la riera de Llavaneres, beure, mig bidó de més de 500 ml. menjar, un plàtan, amb llums Cateye-Sigma sense funcionar, sense incidències, sense coincidències, amb un mar que no recordo com estava. 

MTB, MTB, MTB.

Ara esperant, prudentment, oi que sí?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada